Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Sklgksjkgksgkls
Özil, İrfan gibi orta sahaları varken 3'lü defans oynatırsa 10.hafta gider.
Gayet yapılır. Merkezi Gustavo-İrfan yapar önlerine Mesut'u atar o şekilde 3-4-1-2 oynatır. Umarım da üçlü oynatır. Futbolu şu an domine eden sistem bu ve Fenerbahçe böyle oynamaya müsait.

Reactions: xdragxx and 12.Adam
Bay sivrizeka santrafor ikilin kim olacak? @xdragxx
Bence Gustavo da gidebilir. Tempo sorunu olur yoksa.

Biri Valencia yardımcı rolde diğeri de transfer.

------

Yap bir 11 merak ettim
Altay kalede. Sağ stoper şu an için Tisserand maalesef, ortada Caulker, sol stoper Szalai, merkez bence transfer-İrfan önlerinde Mesut en ön ikili de Valencia-transfer. Kanat beklere de direkt iki yeni isim.

Reactions: xdragxx
Ne idüğü belirsin bir herif için eldeki tüm bekleri satacaz sonra yeni kanat bek alacaz doğru anladım dimi

10.haftada gidince de yeni gelen hoca sizin yapacağınız kadro mühendisliğinin içine edeyim diyecek.

Reactions: 12.Adam
Ne idüğü belirsin bir herif için eldeki tüm bekleri satacaz sonra yeni kanat bek alacaz doğru anladım dimi

10.haftada gidince de yeni gelen hoca sizin yapacağınız kadro mühendisliğinin içine edeyim diyecek.
Sanki eldeki tüm bekler çok iyi.
Caner-Gökhan ile üçlü mü oynayacağız.
Yapacak bir şey yok.

Reactions: xdragxx

Aklıma Uzaylı türkücünün parçası geldi. sevdiğim benim.
@HeisenBerg