HeisenBerg
Favori Üye
Soldakine hiç gerek yok ya, beş kat daha azını alıp onun kadar oynayan kalecimiz var zaten.
Bugün herşey istediğin gibi ilerliyorAli Koç yeni formalarda yıldız olmayacak diyor
Ben konu üzerinde aylar önce yıldızları silmiştim işte öngürü.... @Dosi
Yıllardır diyorum şu yıldızları kaldıralım diyeBugün herşey istediğin gibi ilerliyordarısı diğer mevzuya
Yıldız mevzusu güzel detay yalnız
Transfer bölgeleri çok bariz olduğu için sayabilirBir insan 3 saatte ancak bu kadar saçmalayabilir ya. Kampa kadar yetiştirmeye bakacağız hocayı diyor zahmet olur. En son sportif direktör gelecek diyo madem sd getireceksin ilk o gelmeli. Mert Hakan'ı Milli Takım'da sanıyor. Şampiyon olsak bırakırdım demeye getiriyor, yalan söylüyor. 19 şampiyonluk diyor sonra 59 öncesini konuşuyor. Efes'i kulüp tebrik etmemiş bugün kendisi ediyor madem edeceksin akşamında neden etmiyorsun... Transfer bölgelerini sayıyor daha teknik direktör belli değil senin ne haddine böyle bir planlama yapmak. Tüm bunlara rağmen Emre'yi gönderdi diye övgü alıyor. Şaka gibi.
Yardımcı olup yabancının altını kazacak...
Emre gittiğinden beri bu kasayım...
Yooo yardımcılığı gururuna yedirememişYardımcı olup yabancının altını kazacak...
Daha net karar yok o konuda Emre'den. Sıcak bakmıyormuş ama kabul ederse de şaşırmam.Yooo yardımcılığı gururuna yedirememişZaten Ali Koç da kibarca git demiş
Yok yok kalmaz bu saatten sonraDaha net karar yok o konuda Emre'den. Sıcak bakmıyormuş ama kabul ederse de şaşırmam.
STSL'de başka bir takıma geçip Fener'i Kadıköy'de yenmesi.Yok yok kalmaz bu saatten sonra
Ya bir şey olmazSTSL'de başka bir takıma geçip Fener'i Kadıköy'de yenmesi.
Sevmiyorum çok sadece korkuyorum. Fonseca, Boas hatta Favre bunların hepsi zar. Şampiyon olman gereken yıl zar atıyorsun.Ya bir şey olmaz2 maçta da bizi yensin bir şey olmaz lig 38 hafta
Sen bu sinsiyi çok seviyorsun üzülüyorum sana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?