Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

Barış Yurduseven:"Alexander Sörloth'un menajeri oyuncusunu Fenerbahçe'ye önerdi. Kulübü 3M€ kiralama bedeli istiyor. Sörloth'un net maaş talebi de 3 M€.

Şu gerçekse ki sanmıyorum
1 saniye düşünen yönetimin beyin ölümü gerçekleşmiş demektir

Reactions: 12.Adam
BJK ile de anılıyor Sörloth. Bakalım bence zor transfer.

Reactions: 12.Adam and xdragxx
Sörloth bu kadar erken dönecek kadar ümitsiz ve salak bir oyuncu değil. Buraya dönüp bir daha başarısız oldum dedirtmez kendine. Öncelikle kendini yeni hocaya göstermek istiyor. Hoca beğenmezse önceliği İspanya'ya gitmek. Olmadı ŞL takımlarından birine gidecektir.

Sörloth takımından vergiler düşünce 4.5 milyon alıyor. Kulüp 20 milyon para verdiği oyuncuyu da 8 milyona yakın bir fiyata kiralamak istiyor.

Geçen sezon bizim UEFA'dan ceza yiyeceğimizi önceden söyleyen abi şu anda Fenerbahçe'nin de ceza alabileceğini söyledi. Dosyada avrupadan men konuşuluyormuş ama FB bu işlerde bizden deneyimli olduğu için yüksek ihtimal onu transfer yasağına veya gelir kesme cezasına çevirebileceğini düşünüyor.

Reactions: xdragxx
Ben lisedeyken teknik direktörlük yaptım Fenerbahçe’nin forvetine gol atmayı öğretirim
Salih uçanın sınıfıyla oynadım ben lisede @mesmeso @12.Adam @HeisenBerg @Dosi @xdragxx @Emre Ozansoy @The_Erinch

Reactions: Dosi and HeisenBerg