BJK ile de anılıyor Sörloth. Bakalım bence zor transfer.Barış Yurduseven:"Alexander Sörloth'un menajeri oyuncusunu Fenerbahçe'ye önerdi. Kulübü 3M€ kiralama bedeli istiyor. Sörloth'un net maaş talebi de 3 M€.
Şu gerçekse ki sanmıyorum1 saniye düşünen yönetimin beyin ölümü gerçekleşmiş demektir
Biz alırız merak etme istersekBJK ile de anılıyor Sörloth. Bakalım bence zor transfer.
Biz alırız merak etme istersek
Böyle biri yok artık
Daha önceki husumetlerinden dolayı bize gelmesi daha uygun olur. Rosier, N'Koudou gibi fırlamalar ile iyi anlaşır. ✓ (ikisini de dövdü)Böyle biri yok artık
------
Yani umut ediyorum...
Rosier seneye olacak mı ki? 🤣Daha önceki husumetlerinden dolayı bize gelmesi daha uygun olur. Rosier, N'Koudou gibi fırlamalar ile iyi anlaşır. ✓ (ikisini de dövdü)
O ne biçim emoji. 😡😡Rosier seneye olacak mı ki? 🤣
Olmayacak olmasına seviniyorum.O ne biçim emoji. 😡😡
Ben mi?
Sörloth bu kadar erken dönecek kadar ümitsiz ve salak bir oyuncu değil. Buraya dönüp bir daha başarısız oldum dedirtmez kendine. Öncelikle kendini yeni hocaya göstermek istiyor. Hoca beğenmezse önceliği İspanya'ya gitmek. Olmadı ŞL takımlarından birine gidecektir.Barış Yurduseven:"Alexander Sörloth'un menajeri oyuncusunu Fenerbahçe'ye önerdi. Kulübü 3M€ kiralama bedeli istiyor. Sörloth'un net maaş talebi de 3 M€.
Şu gerçekse ki sanmıyorum1 saniye düşünen yönetimin beyin ölümü gerçekleşmiş demektir
Taraftarım yapacağı şu Fener ol yapmak var kordinatörü tutuklanmış @12.Adam topların içine çip yerleştirecekler @12.Adam @Dosi Hakemler Fenerbahçe’nin yönetimini devirmeye çalışıyor @12.Adam @Dosi @xdragxx @HeisenBerg @bazinga @emreemreuSen beğendin mi?Sorum Aykut'a...
Adı sanı var mı?Kimmiş?Taraftarım yapacağı şu Fener ol yapmak var kordinatörü tutuklanmış @12.Adam topların içine çip yerleştirecekler @12.Adam @Dosi Hakemler Fenerbahçe’nin yönetimini devirmeye çalışıyor @12.Adam @Dosi @xdragxx @HeisenBerg @bazinga @emreemreu
Yok @12.AdamAdı sanı var mı?Kimmiş?
Ben lisedeyken teknik direktörlük yaptım Fenerbahçe’nin forvetine gol atmayı öğretirimGeçen sezon bizim UEFA'dan ceza yiyeceğimizi önceden söyleyen abi şu anda Fenerbahçe'nin de ceza alabileceğini söyledi. Dosyada avrupadan men konuşuluyormuş ama FB bu işlerde bizden deneyimli olduğu için yüksek ihtimal onu transfer yasağına veya gelir kesme cezasına çevirebileceğini düşünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?