HeisenBerg
Favori Üye
Geçen seneki 10 maçı salla zaten kopmuştu takım bakma bile hiç oraya. Kadro da yeterli değildi ayrıca.Yahu illa yerli olacaksa çek getir Antalya'dan Ersun Yanal'ı. Yaptık eşeklik gel kadro da taş oynat de. 1 sene sözleşme ver şampiyon yap +3 sene de
Orçuncuğum bu işler çocuk oyuncağı değil canım kardeşimBen de bu sevimsiz şampiyon yapsın isterim ama yapamaz. Futbol basit bir spor değil ki? Bu bücür arkadaşımız rakip analizi yapabilir mi, hücum çizgisi çizebilir mi, rakibe göre oyun kurmayı bilir mi?
Bilmiyor işte bilmiyor10 maç yönetti herifin 2.planı yok. Geçen sene de 10 maç oynattı lan ne çabuk unuttunuz onu?
Yanal da 13/14'den sonra pek parlak değil ama 19/20 kesinlikle söylendiği kadar kötü bir sezon değildi Yanal için. Ben çok dış güçler, hakemler vb. muhabbeti sevmem o sezon feci doğradılar. Çok iyi ivmelenmiştik, Başak maçı sonrası Trabzon ve Alanya maçında doğradılar sonra kayış koptu maalesef.
Yanal tabii ki daha risksiz olur ama işte Ali Koç ile bir daha çalışır mı, Ali Koç onla bir daha çalışır mı, taraftarın bir kısmı sıcak bakmayacak vb. zor o da yani. İsterim o ayrı. Olası bir senaryo değil gibi gözüküyor ama.
Rakip analizi bilmeyen, teknik ve taktik bilmeyen adam on maçta bile bunu gösterir ve çuvallardı. Erol işte daha 9 kişi Hatay'ı yenemeyince anladık bundan olmaz demedik mi? Onun da beğendiğim bir dönemi var gerçi ama kısa süre, Sosalı orta sahaya geçtiği dönem fena değildi, neyse. Emre o tarz bir şey bana göstermiyor aksine olumlu yanlar görüyorum. Sen kendini olumsuzlukları görmeye endekslemişsin.
Bu adam Terim, Lucescu, Mancini, Daum, Yanal, Simeone her tarzdan değişik kalitede, değişik oyun tarzında teknik adamlarla çalıştı. Son seneleri zaten yardımcı teknik direktör gibi sahada. On maçlık performansla ben hak ettiğini düşünüyorum. Gönderilse neden gönderildi demem iyi bir yabancı bulacaklarsa ama bulamayacaklar da. Kalsın o yüzden.