Sporting Lizbon'u 19 yıl sonra şampiyon yapan Ruben Amorim 36 yaşında, 3 sene önce top oynuyordu. Sporting Lizbon'a gelmeden önceki teknik direktörlük kariyeri 17 maç. Lisansı yok.
Xavi seneye Barcelona'yı çalıştırması düşünülüyor kariyeri 76 maç Arabistan'da.
Guardiola bir sene B takımı çalıştırıp kendisini Barcelona teknik direktörü olarak buldu.
Gerrard'ı Rangers'a getiren kariyer 32 maçlık Liverpool genç takım kariyeri.
Bu isimlerin ortak noktası özellikle kariyerlerinin son dönemini sahada bir teknik direktörmüş gibi geçirmeleri. Emre de öyle. Bu futbolcular özel oyuncular. Emre'nin skor olarak da oynattığı oyun olarak da bu kadar eleştiriye maruz kalmasına anlam veremiyorum. Amorim yapınca salya akıtanlar benzer potansiyele sahip Emre'ye demediğini bırakmıyorlar. Normalde gitsin tecrübeli biri gelsin diyordum ama bu şımarıklığını görünce diyeceğim tek şey umarım Emre kalır, kalmasını eskisinden de çok istiyorum.
------
Antep maçı ilk yarı üç oluyordu Serdar ile Valencia boş kale kaçırdı bu tarz detaylar neden yok.
Başakşehir bize yenildikten sonra çıkışa geçti bir daha maç kaybetmedi. Son dakika atılan goller futbolda yasak mı?
Yasaksa 13-14 şampiyonluğu el değiştirmeli. Şans bu kadar önemliyse ben de derim ki Sivas maçı, Ozan o kafayı sürtmek yerine kaleye vursa şu an şampiyonduk, ben de böyle yorumluyorum şansı hadi bakalım.