Fenerbahçe - Genel Sohbet & Transfer Konusu

İnce ince doğrandığımızı inkar edemeyiz değil mi?
Evet ama biz saha içine konsantre olalım. Belli eksikler, oraları dolduralım önümüze bakalım. Geçmiş sezonu BJK'nin şampiyon tamamlaması bizim için iyi oldu keşke ikinci olabilseydik ama iş işten geçti. BJK üstüne CL'ye direkt katılamaz ve o geliri de alamazsa tuz biber olur, bakalım.

Son düzenleme:
Reactions: 12.Adam
Katılmalı zaten son senemiz.Sonra istesende katılamayacaksın.Ben o kadar da negatif değilim ama bir ikileme düştüm.Kupayı Bjk kazanırsa Avrupa Ligi, Alanya kaparsa Konferans Ligi'ne katılacağız.İkilemde kaldım.

Reactions: HeisenBerg
Katılırsa gelir farkı ortaya çıkacak, boşver katılamasınlar.
Zor ama tabii, ilk 4 dışına çıkmalı Chelsea aslında gerçekleşmesi bunun zor değil ama City'i yenebilirler mi bilmiyorum, City bir adım önde bence.

Liverpool iyi gidiyor 5.sırada arada bir puan fark var chelsea ye @HeisenBerg

Orço bak seneye ağlarsan senle öyle dalga geçerim ki hayatın boyunca öyle dalga göremezsin

------

13-14 şampiyonluğunda rakipleri döverek son dakikada atıyorsun
Burada Serdar'ın kafa golü 100 yılda 1 olur
Ankaragücü seni ilk yarıdan 5'leyecekti. Skor taraftarı olmayın olmayın ayıp günah.

Son düzenleme:
Ya skor taraftarı olsam tam tersi eleştiririm sonuç olarak kazanması gereken maçı kazanamadı, Malatya'yı yenemedi.
Ben sürekli oynanan oyunu beğendiğimi söylüyorum sen skorcu yapıyorsun beni.

Dalga geç sıkıntı yok ben de yanlış düşünmüşüm derim.

Reactions: 12.Adam and xdragxx
Yanlış düşünmüşüm demeyeceksin işte
Göz göre göre yanlışı tercih ettik diyeceksin
Bak ben açık ve net diyorum Emre Belözoğlu Fener'i seneye şampiyon yapsın Fenerbahçe forması alıp arkasına Emre Bellö yazdırıp forumda da nickimi Bellö vekili yaparım.
Sen de bu kadar emin bir şey söyle hadi

Tamam ben de yanlışı tercih ettik, aptallık ettim diyeceğim.
Ya da diyeceğim şeyi sen belirle.

Emre ile devam kararı bir kumar, kabul ama bu kumarı oynamalıyız, hissediyorum bu kumar tutacak.

Ahahahaha tamam ama bundan daha iyi foto buluruz GS formalı Emre yaparım.

Şampiyon olamazsak mı? Kriteri ne koyuyoruz?
Olamazsak tabii

Ulan Orçun ben de seni zeki sanardım
Bak seneye o tribünler de açılacak. GFB bu bücürün etini sökecek etini
Bu zamana kadar yaptığı tüm pisliklerin acısını biz sosyal medyada millet tribünde hesabını soracak

GFB'yi sevmem valla ben taraftar gruplarını genel olarak sevmem.
GFB, Emre'ye mesafeli doğru bak bu da iyiye işaret Emre için bence.

Reactions: 12.Adam and xdragxx
Şenol'u ben de isterim şampiyon yapar. Ama bu sevimsiz şampiyon falan yapamaz.
Şenol gelmez ya imkansız ama keşke.
Onun gelmeyeceğini bildiğimden devam diyorum işte. Luce treni falan da kaçtı gelmez artık. Bir kumar daha oynamamalıyız diyene de saygım var ama bence bu oynanabilecek bir kumar. Bakalım.

Yahu illa yerli olacaksa çek getir Antalya'dan Ersun Yanal'ı. Yaptık eşeklik gel kadro da taş oynat de. 1 sene sözleşme ver şampiyon yap +3 sene de

Orçuncuğum bu işler çocuk oyuncağı değil canım kardeşim
Ben de bu sevimsiz şampiyon yapsın isterim ama yapamaz. Futbol basit bir spor değil ki? Bu bücür arkadaşımız rakip analizi yapabilir mi, hücum çizgisi çizebilir mi, rakibe göre oyun kurmayı bilir mi?
Bilmiyor işte bilmiyor
10 maç yönetti herifin 2.planı yok. Geçen sene de 10 maç oynattı lan ne çabuk unuttunuz onu?