İlk paragrafta yaptığın yorumlara katılmıyorum. Emre zevk veren bir futbol oynatmadı Sadece Paşa maçının ilk yarısı onun dışında offff Fenerbahçe bu be falan demedi kimseEmre'nin skorlardan çok takıma kattığı oyun hoşuma gidiyor benim. Zevk alıyorum takımı izlerken. Ersun Yanal'lı iki dönem hariç son on yılda zevk veren bir Fenerbahçe yok, Emre en azından keyif veren bir takım çıkardı ortaya ve bunu yaparken dediğin gibi zaman zaman balın etkisiyle de olsa skor almayı da başardı. Fener'in özellikle ilk yarıda ezip geçtiği hiç olmazdı, Emre bunu birkaç maçta sağladı. Bu benim önem verdiğim ve Fener'de olması gereken bir özellik. Ben böyle bir takım istiyorum. Ligin kötü Anadolu takımlarına karşı karın ağrısı çeken bir takım izlemek istemiyorum Erol Bulut-Aykut Kocaman dönemleri gibi. En azından Emre'nin onlar kadar pasif bir futbol anlayışı yok. Ersun Yanal'ın son dönemi için kim başarılı diyebilir mesela ama benim için ağza çalınmış bal misali bir sezon 19/20 hala. 19/20 ilk yirmi haftadaki Fenerbahçe bence son on yılın en zevk veren takımıydı. İkisi farklı oyun oynatıyorlar evet ama birleşim kümesi zevk veren futbol, yarın öbür gün getireceğin adam ki bu yönetim kim bilir kimi getirecek, karın ağrısı veren futbol oynatırsa hoşuna mı gidecek?
Emre tamamen bala geldi de yanlış bir yorum. Tamamen balla altı maç kazanamazsın, umudunu yitirmiş bir takımı kazansa şampiyon konumuna sadece balla getiremezsin, öyle bir dünya yok. Ben haklı çıktım düşüncesini sağlamlaştırmaya çalışıyorsun. Emre gider mi gitmez mi bilmem, pek umurumda da değil çünkü takip etmeyeceğim seneye ama şunu söyleyeyim getirsinler kaliteli bir yabancı kesin başarılı oluruz lafını ben dünden sonra söyleyemem. Muhtemelen soğukkanlı kalamaz Fener, bu sezonun ardından yine sil baştan kadro kurar. Bunun dahi pek önemi yok gerçi her şey lehine gitse de sonunu getiremez.
Fenerbahçe çok kötü bir döngü içerisinde ve bu döngü öyle kolay kolay kırılamayacak. Uzun süre daha şampiyonluk yok. Bizim de 14 senemiz olur bence zaten yarısı geçti gitti bile. Bu döngüden ancak sakin kalarak çıkarsın ama o sakinlik artık insanlarda tükendi. Ben bile bu iş olmaz artık diyorum ve takip etmeyeceğim, böyle çok insan var. Seneye de olma şampiyon bak bakalım statta kaç kişi olacak? Sokakta kaç Fenerli çocuk olacak? Fenerbahçe bir dönem gerçekten büyük bir kulüptü, ama küçüldükçe küçüldü engellenemiyor da. Geçmişteki travmalardan çıkabilecek gücü vardı Fenerbahçe'nin ama bugün yok. Fenerbahçe dün o maçı alsa ve şampiyon olsa tarihi farklı bir akışa bükecekti ama olamayarak kendisi için çok kötü bir tarafa büktü. Bu sezonki travma zaten önündeki birkaç sezonu etkileyecek. Uzun lafın kısası, Fenerbahçe dün iflas etmiştir.
İkinci paragrafa gelecek olursak tamamen bal dediğim durum buydu işte Visça penaltıyı atsa ki bir futbolcunun penaltıyı atma olasılığı %80 falan o hafta havluyu atıyordun zaten. Çok uzun sürmeyecekti yani Emre'nin verdiği umut. Balla getirirsin öyle bir dünya var 9 maçta 6 galibiyet almış ne abarttın? Merak etme Erol kalsa da en kötü 5 galibiyet alırdın. Rakipler de çok puan kaybetti yoksa 9 maçın 3'ünde puan kaybedemezsin zaten şampiyonluk yarışındayken son dönemeçte. Hele ki gerideyken
Bu seneki travma aşırı büyük bir travma olmaz diyorum son paragrafına da Eğer Bjk olursa ama. Zaten aralıktan beri malumun ilanı olur Bjk şampiyonluğu. Samandıra sıfırlanır, yönetim değişir, Alman ya da Brezilya ekolüne dönüş yaparsan da başarılı bir şekilde bu kadroya yapılacak 3-4 takviye öbür sene şampiyonluğu getirir. Gs şampiyon olursa çok büyük travma olur ve bu travmadna dönmek daha zor olur.