Caner ondan da entresanTerim'in futbolculuğunu biliyorum.Terim enteresan bir adam ve istisna.
Caner ondan da entresanTerim'in futbolculuğunu biliyorum.Terim enteresan bir adam ve istisna.
Her maç Caner'e yaka mikrofonu takılması... Benim de bir hayalim var.Caner ondan da entresan
Yüzünden anlıyorum artık ne dediğini çok farklı bir mevzuHer maç Caner'e yaka mikrofonu takılması... Benim de bir hayalim var.
Bunu izlemez miyim gördüm.Yüzünden anlıyorum artık ne dediğini çok farklı bir mevzu
------
https://twitter.com/x/status/1374651862725623808
@HeisenBerg izle
Baktığım 3-4 Fener hesabı var zatenBunu izlemez miyim gördüm.Twitter anasayfalarımız çok benzer.
13/14 Caner Erkin... Aynen Sneijder, Drogba, Burak falan. Adam ligi büktü.Baktığım 3-4 Fener hesabı var zaten
13-14 Caner'den daha iyi bek performansı görmek mümkün olmaz zaten13/14 Caner Erkin... Aynen Sneijder, Drogba, Burak falan. Adam ligi büktü.Mancini o kadar hayran kaldı ki Inter'e aldırdı.De Boer direkt kovdu ama.
İşte diyorum sana Caner çok enteresan adam ya teknik direktör onu gözü kapalı yazar Ersun gibi ya da çizer üstünü. Bazı teknik direktörlerin hoşuna giden bir tip ama bazıları da hiç sevmez öyle topçuları. Yabancı gelsin seneye ben Caner'i istemiyorum dese şaşırmam. Çoğu topu uzun vurmasına takar, vücut diline takar, gereksiz hareketlerine takar takar da takar zaten çıkan isimler komedi Bielsa falan dalga mı geçiyorlar.13-14 Caner'den daha iyi bek performansı görmek mümkün olmaz zatenŞampiyonluğun mimarıydı.
De Boer işi ciddi talihsizlik. Mancini kalsa ciddi süreler alırdı Inter'de. Hazırlık maçlarını takip ediyordum baya da iyiydiOradan Beşiktaş'a gelmesi baya üzmüştü çünkü Tuncay'dan sonra sahada yüreğiyle oynayan futbolcu Caner'di bana göre.
Bielsa olmaz zaten öyle bir imkan yok. Mesut demişken seneye alınacak hocanın mutlaka oyunu Mesut üzerinde kuracak kafada biri olması lazım. Mesut gibi adam varken verimli şekilde kullanman farz.İşte diyorum sana Caner çok enteresan adam ya teknik direktör onu gözü kapalı yazar Ersun gibi ya da çizer üstünü. Bazı teknik direktörlerin hoşuna giden bir tip ama bazıları da hiç sevmez öyle topçuları. Yabancı gelsin seneye ben Caner'i istemiyorum dese şaşırmam. Çoğu topu uzun vurmasına takar, vücut diline takar, gereksiz hareketlerine takar takar da takar zaten çıkan isimler komedi Bielsa falan dalga mı geçiyorlar.Bielsa gelse ilk işi Mesut'u kadro dışı bırakmak olur. Ben hafiften üçüncü Ersun Yanal dönemine doğru mevzilendim imkansız olsa da. Eldeki en garanti seçenek valla.
Mesut'u oynatacak adam lazım. Hatta bu konuşulmalı anlaşmadan önce yoksa ikinci bir van Persie yaşarız. Hocanın kararı bu saygı duyun denmez herhalde öyle bir durumda.Bielsa olmaz zaten öyle bir imkan yok. Mesut demişken seneye alınacak hocanın mutlaka oyunu Mesut üzerinde kuracak kafada biri olması lazım. Mesut gibi adam varken verimli şekilde kullanman farz.
3.Ersun Yanal dönemi olacakGetirdikleri yabancı fos çıksın o zaman yine herkes Ersun demeye başlayacakTabiii Ali Koç getirmezAma seneye de şampiyon olmazsa Ali Koç istifa eder. Yeni gelen başkan da ilk iş garanti şampiyonluk için Ersun hocayı getirir
Kariyerleri bir hoca getirirsen 2. Persie yaşamazsın işteMesut'u oynatacak adam lazım. Hatta bu konuşulmalı anlaşmadan önce yoksa ikinci bir van Persie yaşarız. Hocanın kararı bu saygı duyun denmez herhalde öyle bir durumda.
Löw'ü geçelim bu arada onu biz getiremeyiz.Başka adayın var mı senin?
Benim de yok. Hoca pek bulunmuyor zaten bu devirde. Gallardo falan diyorlar da hiç tanımıyorum valla.Kariyerleri bir hoca getirirsen 2. Persie yaşamazsın işteMesut'u sen demeden oynatır zaten
Hiçbir adayım yok gibi. Gönlümden geçen tek isim Ersun hocam. Wenger güzel olabilir aslında ama o da çok winner değil iki kaybeden bir araya gelirse sıkıntı çıkar gibi
Dalic 2022 Katar'dan önce bırakmaz Hırvatistan'ıBenim de yok. Hoca pek bulunmuyor zaten bu devirde. Gallardo falan diyorlar da hiç tanımıyorum valla.Wenger gelmez zaten FIFA'da görevli o bıraktı teknik direktörlüğü. Zlatko Dalic'i yoklayacaklardır yine muhtemelen o olur.
Bakalım, iyi geceler.Dalic 2022 Katar'dan önce bırakmaz Hırvatistan'ı
Neyse hayırlısı olsun ben de yavaştan kaçayım
Bu yorumu görmez olaydım...Sarri diyorlar.
Sarri gelip bizi şampiyon yapsın şampiyon yaptığı gün 1 paket sigara bitireceğim. Baktım takım iyi oynuyor Sarri'ye inancım gelirse her galibiyetten sonra 1-2 dal sigara yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?