Tam sakinleştim tekrar etiketledin beni. Birisi kültürümüze laf eder. Birisi şansımız zor görünüyor der. Birisi kazandığında senden iyisi yok der. Kafayı yersin.
Tam sakinleştim tekrar etiketledin beni. Birisi kültürümüze laf eder. Birisi şansımız zor görünüyor der. Birisi kazandığında senden iyisi yok der. Kafayı yersin.
Kayserri yüzünden erken kongre olacaksa senaryomda kayserinin çekeği varKaçacaklar.... Kılıf hazırlıyor...
Adam "Başarısız oldum/olduk, taraftardan özür dilerim" diyeceğine Türk milletine ve Türk kültürüne laf atıyor.. Neymiş "buranın kültürü böyleymiş"Tam sakinleştim tekrar etiketledin beni. Birisi kültürümüze laf eder. Birisi şansımız zor görünüyor der. Birisi kazandığında senden iyisi yok der. Kafayı yersin.
Mourinho mu Acun Ilıcalı&Ali Koç ikilisi mi?Kaçacaklar.... Kılıf hazırlıyor...
İrlandanın futbol kültürü ile benziyor Türkiye'nin futbol kültürü @Royal_HighnessAdam "Başarısız oldum/olduk, taraftardan özür dilerim" diyeceğine Türk milletine ve Türk kültürüne laf atıyor.. Neymiş "buranın kültürü böyleymiş"
Rezalet bir açıklama..
------
Mourinho mu Acun Ilıcalı&Ali Koç ikilisi mi?
Yoksa hepsi mi?
Kaçacaklar.... Kılıf hazırlıyor...
Hepsi… Sahadakiler hariç…Adam "Başarısız oldum/olduk, taraftardan özür dilerim" diyeceğine Türk milletine ve Türk kültürüne laf atıyor.. Neymiş "buranın kültürü böyleymiş"
Rezalet bir açıklama..
Yoksa hepsi mi?
Dediği olduğu durumdan bağımsız doğru bizim ülkede 5 maç kazan art arda seni göklere çıkarır sonra 2 3 maç kaybet kötü olursun bu dediği doğruAdam "Başarısız oldum/olduk, taraftardan özür dilerim" diyeceğine Türk milletine ve Türk kültürüne laf atıyor.. Neymiş "buranın kültürü böyleymiş"
Rezalet bir açıklama..
Yoksa hepsi mi?
Olağan üstü kongre olabilir Beşiktaş maçına başkansız gidelim @Gerekli24Dediği olduğu durumdan bağımsız doğru bizim ülkede 5 maç kazan art arda seni göklere çıkarır sonra 2 3 maç kaybet kötü olursun bu dediği doğru