cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,317
- Puanı
- 1,060
Ne yapsın adamlar Kadıköy deplasmanında hücum futbolu mu oynasın? Oynanması gereken oyunu oynadı ve alacağını alıp gidiyor.Birde şimdi çıkarlar Kayseri çok iyi oynadı felan. Ortada oyun yok top oynama yüzde 73 e 27 ama Kayseri birde tam kadro gelseydi diyor
------
Ne farkeder ki top oynamadan geldi. Geldiği her pozisyonu da gol attı oyunu bu noktaya getirdi. Aslan kesiliyor hepsi Anadolu takımlarının deyince kızıyorsunuz. Türk futbolu bir yere gelmez gelemez de.
Sergej Jakirovic.. Yabancı teknik adamları hafife almaya devam edebilirsiniz. Hiç problem değil. Bu adam şampiyonluk apoleti ile geldi. Tâbiki de rüştünü ispatlamak isteyecek.
Haklı olduğun yanlar var algı yapanlarla işim yok. İyi olan kazansın her zaman ama ortada oyun olmadan gidilen her oyun ligin seviyesini düşürüyor. Seviye yok gerçi ama o ayrı konu. Kadıköy'de hücum oynamasin tamam ama böyle de olmaz. Kayseri'ye kızdığım konu değil. Kayseri'ye güzel oynuyor demeniz gerdi100 milyon euro harcayıp transfer yasaklı ve 9 eksikli Kayseri'yi kendi sahanda yenemiyorsun sonra çıkıp "Fatih Tekke GS maçında rotasyon yapacak" diye algı yapıyorsun. Size bu kafayla şampiyonluk nasip olur mu be?
Ne yapsın adamlar Kadıköy deplasmanında hücum futbolu mu oynasın? Oynanması gereken oyunu oynadı ve alacağını alıp gidiyor.
Gerildik kafayı yicez. O kadar maçta güzel oyna pozisyon kaçır hem 93 ye gol ye berabere kal şampiyonluk umudun sönsün. Sonra %27 top 4 şutla oynayan kayseriye eline sağlık desinler. Kaybediyiruz ya suçluyuz.Fenerbahçe, camia olarak çok gergin. Bu oyunculara da yansıyor. Bence bir kaç senedir her sene son haftalarda şampiyonluk kaybetmelerinin sebebi bu. Galatasaray, mental olarak da çok güçlü kalıyor hep. Fenerbahçelilerin paylaşımlarına bakıyorum bu kadar sinir stresin içinde takımın hata yapmaması mümkün değil. Taş olsa etkilenir.
Bodrum sporu övme bir daha @xdragxxBen size ümitlenmeyin demiştim ama
Hocam pozisyona girmek maçtaki ilk önemli kısım. Daha önemli kısım ise bitiricilik. Kayserispor, Sergej Jakirovic geldiğinden beri bitiriyor. Az ama öz fark etmez. Bitiriyorlar.
Ben totemimi yapamadım @emreemreu ya olmamış atıyordumFenerbahçe, camia olarak çok gergin. Bu oyunculara da yansıyor. Bence bir kaç senedir her sene son haftalarda şampiyonluk kaybetmelerinin sebebi bu. Galatasaray, mental olarak da çok güçlü kalıyor hep. Fenerbahçelilerin paylaşımlarına bakıyorum bu kadar sinir stresin içinde takımın hata yapmaması mümkün değil. Taş olsa etkilenir.
Doğru istatistik sadece sayı. Kafayı yiyelim. Mouse kırdım Kayseri'nin 3. Golunde. Stres yok bundan sonra şampiyonluk mücadelesi bitti çünkü.Hocam pozisyona girmek maçtaki ilk önemli kısım. Daha önemli kısım ise bitiricilik. Kayserispor, Sergej Jakirovic geldiğinden beri bitiriyor. Az ama öz fark etmez. Bitiriyorlar.
Sorun Fenerbahçe Kulübünün tamamında. Kayserilik bir durum yok. Adamlar takımlarına göre hoca araştırıp buldular. Bir Anadolu kulübü içinde baya sükseli bir teknik adam getirdiler. Nasıl ikna ettiler orasını çok merak ediyorum. Ama geldiğinden beri gözle görülür bir güzel futbol oynatıyor. Morais ve Recep Uçar da aynı şekilde. İstatistik herşey değildir. Oyun içi düzenlerinde neler yapıyorlar gören yok tabi. Herkes istatistiğe göre konuşuyor.
Fenerbahçe de tek bir tane doğru yönetim kısmında adam var. O da Branco.Doğru istatistik sadece sayı. Kafayı yiyelim. Mouse kırdım Kayseri'nin 3. Golunde. Stres yok bundan sonra şampiyonluk mücadelesi bitti çünkü.
Bu maç içinde bahsetmiyorum. Genel hava öyle, maç öncesi paylaşımlara bakarsan büyük gerginlik vardı.Haklı olduğun yanlar var algı yapanlarla işim yok. İyi olan kazansın her zaman ama ortada oyun olmadan gidilen her oyun ligin seviyesini düşürüyor. Seviye yok gerçi ama o ayrı konu. Kadıköy'de hücum oynamasin tamam ama böyle de olmaz. Kayseri'ye kızdığım konu değil. Kayseri'ye güzel oynuyor demeniz gerdi
------
Gerildik kafayı yicez. O kadar maçta güzel oyna pozisyon kaçır hem 93 ye gol ye berabere kal şampiyonluk umudun sönsün. Sonra %27 top 4 şutla oynayan kayseriye eline sağlık desinler. Kaybediyiruz ya suçluyuz.
Hojjund'u alsalardı keşkeFenerbahçe de tek bir tane doğru yönetim kısmında adam var. O da Branco.
Acun Ilıcalı'nın şimdiye kadar ne gibi bir spor kulübü ile alakalı bağlantısı var ki geçmiş olarak Fenerbahçe adına karar alabiliyor. Taraftarın sorgulaması gereken meseleler aslında bunlar. Çünkü bu kişiler bu takımı kuruyor.
Hadi Ali Koç başkan diyelim o futboldan anlamasın gerek yok. Ama teknik ekiptekileri arkadaşlarından seçemezsin onlar iyi olmak zorunda. Bu alanda bilgi sahibi olan insanlar olmak zorunda yoksa her zaman kaybedersin. Sosyal medyadaki scout veya futbolcu analizleri ile alakalı çok güzel sayfalar mevcut. Onlar Acundan daha fazla şey bilmiyorlar ise 23 senemi çöpe atarım. İsimleri yok ki garibanların veya büyük büyük paraları. Bunlar olmadığı için de bir yerlere gelemiyorlar.
Kadıköyde ortalık karıştı @S.G.A.T.Bu maç içinde bahsetmiyorum. Genel hava öyle, maç öncesi paylaşımlara bakarsan büyük gerginlik vardı.
Sadece GS ve FB maçları izlemek yerine ligdeki maçları izlersen zaten takımların bir şey oynamaya çalıştığını görebilirsin. Kayserispor yeni hocasıyla kadrosuna uygun bir oyun oynuyor ve bu sayede küme yarışına tutundu.Haklı olduğun yanlar var algı yapanlarla işim yok. İyi olan kazansın her zaman ama ortada oyun olmadan gidilen her oyun ligin seviyesini düşürüyor. Seviye yok gerçi ama o ayrı konu. Kadıköy'de hücum oynamasin tamam ama böyle de olmaz. Kayseri'ye kızdığım konu değil. Kayseri'ye güzel oynuyor demeniz gerdi
------
Gerildik kafayı yicez. O kadar maçta güzel oyna pozisyon kaçır hem 93 ye gol ye berabere kal şampiyonluk umudun sönsün. Sonra %27 top 4 şutla oynayan kayseriye eline sağlık desinler. Kaybediyiruz ya suçluyuz.
Stadı bir an önce yenilesinler hatta ilk yarısında başlasınlar hatta stadı yıkıp baştan yapsınlar belki bu lanetten kurtuluyuz @The_ErinchLivo üstüne gelen 3 topuda içeri aldı.. İrfan formdayken neden Livo vardı bilmiyorum..
Djiko varken 8 ay sonra neden Carlos...
Kayseri helal olsun, az ama öz geldiler.. Gol atmasını bildiler.
Bu saatten sonra yönetimde 1 gr gurur varsa istifa eder.
Bu kadro ile küme düşme hattında olan bir takımı yenemeyen takım şampiyonda olmasın..
Tebrikler Galatasaray
------
Yukarısında bir bildiği var.. O bile istemiyor..
sinir bozucumu atmam mı gerekiyor fenerbahçe maçları açtığında herkes @emreemreu ya olmamış atmam gerekiyor @Royal_Highness