Fenerbahçe 2-2 Kayserispor | Süper Lig 2021-22 Sezonu - 12. Hafta Maçı

Hangi Takım Kazanır?

• Berabere biter.

Oy: 0 0.0%
  • Kayserispor kazanır.

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2
  • Anket kapatılmış .
İrfan Can Kahveci penaltıyı kaçırdı. Neden sürekli penaltılar kaçar, buna sinir oluyorum! Pelkas, Valencia ve şimdi de İrfan Can. Sürekli penaltı kaçıyor! Penaltı için özel çalışma yapılmalı.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Bu takım PENALTI atma eğitimi almalı...

Birde onlarca orta açıp, sıfır sonuç almak çok rahatsız edici.....

Ahh Ahhh Alex Keserdi Hoodonjk çakardı.. Çok özledim o günleri..

Hep aynı tarz goller yiyip, penaltıları da atamıyoruz bu sezon. :(

İrfan Can 35 metreden füze yollayıp, penaltıyı atamamak nedir. :(

Son düzenleme:
  • Üzücü
Reactions: 12.Adam
Kayserispor faul yapıp duruyor, özellikle Ferdi'ye yapılan fauller vardı, sarı kartlıktı ama hiçbirine kart çıkmadı. Kayserispor faul yaparak durduruyor oyunu sürekli.

Bu takım hiç şaşırtmıyor :A Geçen hafta jeneriklik gol atan adam penaltı kaçırdı, sonra gol yedik.

Fark ikiye çıktığına göre bu maçı asla çeviremeyiz.

LAN BU YAŞANANLAR ŞAKA MI? HER ŞEY NEDEN İSTEDİĞİMİZ GİBİ GİDİYOR? BEN CİDDEN KORKMAYA BAŞLADIM.

Bu akşam Portekiz'e tek yön bilet kesilir.

Hikmet'de yine yaptı şovunu. Adam resmen bu maçlar için yaşıyor. Geri kalan hepsini kaybetse gram umrunda olmaz.

Mert Hakan Yandaş'ın normalde kırmızı kart görmesi gerekirdi. Gereksiz hareketler yapıyor, sürekli olay çıkarmaya çalışıyor. Buna rağmen Vitor Pereira oyunda tuttu. Kırmızı kart görürse şaşırmam.

LAN BU YAŞANANLAR ŞAKA MI? HER ŞEY NEDEN İSTEDİĞİMİZ GİBİ GİDİYOR? BEN CİDDEN KORKMAYA BAŞLADIM.

Hikmet'de yine yaptı şovunu. Adam resmen bu maçlar için yaşıyor. Geri kalan hepsini kaybetse gram umrunda olmaz.
Abdullah Avcı Başakşehir'de de böyleydi. İlk yarı birçok sezon zirvede tamamladı ama takımı hiçbir zaman şampiyon yapamadı. :A

Trabzon'da da bu şekilde mi olur sene sonunda göreceğiz artık. :A

Bu Pereira cidden rahatsız bir adam. Herif Sosa'yı oynatmamak için inat ediyor.

Stephen bradley göreve @emreemreu @mesmeso

Yeter artık, direk direk direk! O direkler gol olsaydı, her şey başka olurdu!

Ramazan denen herif maçın başından beri Fener'e çalıştı. Hikmet hoca büyük şamar vurur ona. Neyse bu iyi oldu Vitor hoca devam edecek. :)