Fenerbahçe 1 - 2 Medipol Başakşehir | Ziraat Türkiye Kupası 20-21 Sezonu - Çeyrek Final Maçı

Hangi Takım Yarı Finale Yükselir?

• Kullanılan toplam oy
    6
  • Anket kapatılmış .
Mesut'a bu maçtan sonra bir aylık bir adele sakatlığı yazıyorum.
------

Azubuike, Ozan Tufan'ı yedi bitirdi bu maç muhteşem oynadı. Defansif oyun kurucu rolüne cuk oturuyor bu çocuk.

Mesut 1 yıl futbol oynamadı ondan önce de o kadar çok oynamıyordu bence yine forma gelmesi için en az 1 ay gerekebilir

Ben yoruldum maçı izlemekten.

Yenilen goller çok hatalıydı. Altay olsaydı farklı olabilirdi.

• Sinir Bozucu
Reactions: Dosi
Mesut Özil çıktığı ilk maçta Hatayspor dominasyonunu yakından izledi. Sonra Kadıköy'de GS yenilgisi gördü. Şimdi de ZTK maçında yine Kadıköy'de yenilip turnuvadan elendi. Muhtemelen bunların birçoğunu kafasında kurgulayıp hesap etmiştir. Yoksa "Nereye geldim lan ben!" der durur her maç.

Bari 90 dakikada yenilseydik takım boşu boşuna yoruldu. :A

Neyse fazladan iki maç oynamaktan kurtulduk. Üstelik biri Beşiktaş biri Galatasaray ile olacaktı muhtemelen. Hiç gerek yok öyle atraksiyonlara. Ligde önümüze bakmamız daha önemli.

Bari 90 dakikada yenilseydik takım boşu boşuna yoruldu. :A

Neyse fazladan iki maç oynamaktan kurtulduk. Üstelik biri Beşiktaş biri Galatasaray ile olacaktı muhtemelen. Hiç gerek yok öyle atraksiyonlara. Ligde önümüze bakmamız daha önemli.
Eğer kazansaydınız biz de çıkarsak yarı final maçı Beşiktaş Fenerbahçe idi ve ne tesadüf ligdeki Fenerbahçe Beşiktaş maçı öncesine denk gelecekti

8 sene olmuş oldu böylece Türkiye kupası alamayalı FB'nin. Şampiyonluk da 8 senedir gelmedi. 8 sene az bir süre değil, düşün ben bile foruma üye olduğumdan beri FB hiç kupa alamadı... @pompy
8 sene az bir süre değil ama kimsenin de umurunda değil Türkiye Kupası. Biz 30 küsür sene alamamıştık galiba zamanında. 8 bir şey değil onun yanında. :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Eğer kadro planlamasını kendi yapmadıysa bütün suç Erol'un diyemeyiz. Sezon başında Avcı ile anlaşmak varken bu adamı getirenleri önce sorgulamalı camia. 2 ay önce idmana çıkan adamı sportif direktör yapan kişiyi konuşmalı camia. Bu sorular cevaplarını bulana kadar Erol çokta suçlu değil bence.

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Eğer kadro planlamasını kendi yapmadıysa bütün suç Erol'un diyemeyiz. Sezon başında Avcı ile anlaşmak varken bu adamı getirenleri önce sorgulamalı camia. 2 ay önce idmana çıkan adamı sportif direktör yapan kişiyi konuşmalı camia. Bu sorular cevaplarını bulana kadar Erol çokta suçlu değil bence.
Emre Belözoğlu iyi isimler getirdi takıma bence ama asıl problem Volkan Demirel ile. Orada çok büyük zarar veriyor takıma. Bugünkü maçta bile sarı kart görmeyi başardı. :D

Filip Novak bugün yine kusursuz oynadı. Çok fena transfer çalımı yedik. Keşke İrfan'ı 7 (!) milyona biz alsaydık gittik onun yerine 5.5 milyona Berat-Bakasetas ikilisini aldık.

Emre Belözoğlu iyi isimler getirdi takıma bence ama asıl problem Volkan Demirel ile. Orada çok büyük zarar veriyor takıma. Bugünkü maçta bile sarı kart görmeyi başardı. :D
Alınan adamların hepsi şüpheliydi. Ya kariyerinin son kontratını alan adamlar geldi ya da formsuz kapalı kutu adamları aldı. Henüz bonservis bedelini çıkarmış bir adam yok.

Ayrıca Vatikan'da Fener'den daha az papaz var. :D