Her türkiye kupasında neden kırmızı görüyoruz
Bilmiyorum. 10 kişiye rağmen iyi mücadele ettik ama keşke o golü atmasaydık. Yorulmazlardı.Her türkiye kupasında neden kırmızı görüyoruz
8 sene olmuş oldu böylece Türkiye kupası alamayalı FB'nin. Şampiyonluk da 8 senedir gelmedi. 8 sene az bir süre değil, düşün ben bile foruma üye olduğumdan beri FB hiç kupa alamadı... @pompy
Eğer kazansaydınız biz de çıkarsak yarı final maçı Beşiktaş Fenerbahçe idi ve ne tesadüf ligdeki Fenerbahçe Beşiktaş maçı öncesine denk gelecektiBari 90 dakikada yenilseydik takım boşu boşuna yoruldu.
Neyse fazladan iki maç oynamaktan kurtulduk. Üstelik biri Beşiktaş biri Galatasaray ile olacaktı muhtemelen. Hiç gerek yok öyle atraksiyonlara. Ligde önümüze bakmamız daha önemli.
8 sene az bir süre değil ama kimsenin de umurunda değil Türkiye Kupası. Biz 30 küsür sene alamamıştık galiba zamanında. 8 bir şey değil onun yanında.8 sene olmuş oldu böylece Türkiye kupası alamayalı FB'nin. Şampiyonluk da 8 senedir gelmedi. 8 sene az bir süre değil, düşün ben bile foruma üye olduğumdan beri FB hiç kupa alamadı... @pompy
Gerekirse Türkiye Kupası için bir 20 sene daha bekleriz ama ligde 1 sene bile beklemeye tahammülümüz kalmadı.8 sene az bir süre değil ama kimsenin de umurunda değil Türkiye Kupası. Biz 30 küsür sene alamamıştık galiba zamanında. 8 bir şey değil onun yanında.![]()
Gerekirse Türkiye Kupası için bir 20 sene daha bekleriz ama ligde 1 sene bile beklemeye tahammülümüz kalmadı.![]()
Süt kupası işte alt tarafı büyütmeye gerek yok8 sene az bir süre değil ama kimsenin de umurunda değil Türkiye Kupası. Biz 30 küsür sene alamamıştık galiba zamanında. 8 bir şey değil onun yanında.![]()
Emre Belözoğlu iyi isimler getirdi takıma bence ama asıl problem Volkan Demirel ile. Orada çok büyük zarar veriyor takıma. Bugünkü maçta bile sarı kart görmeyi başardı.Eğer kadro planlamasını kendi yapmadıysa bütün suç Erol'un diyemeyiz. Sezon başında Avcı ile anlaşmak varken bu adamı getirenleri önce sorgulamalı camia. 2 ay önce idmana çıkan adamı sportif direktör yapan kişiyi konuşmalı camia. Bu sorular cevaplarını bulana kadar Erol çokta suçlu değil bence.
Küçük harf olunca televizyon kanalı,büyük harfte Arazi aracı ortaya çıkıyor.Maç uzatmalara gitti. ATV bunu beğendi.![]()
Doğrusu atvartık düzgün yazıyorum
![]()
Alınan adamların hepsi şüpheliydi. Ya kariyerinin son kontratını alan adamlar geldi ya da formsuz kapalı kutu adamları aldı. Henüz bonservis bedelini çıkarmış bir adam yok.Emre Belözoğlu iyi isimler getirdi takıma bence ama asıl problem Volkan Demirel ile. Orada çok büyük zarar veriyor takıma. Bugünkü maçta bile sarı kart görmeyi başardı.![]()