Altay'dan dönen toplara müdahale edemedik.Çok iyi stoperleri olup, defans organizasyonda kötü olan ve çok rahat gol yiyebilen takımız. Bunda defans organizasyonu hariç, bir de sistemin de etkisi var.
Altay'dan dönen toplara müdahale edemedik.Çok iyi stoperleri olup, defans organizasyonda kötü olan ve çok rahat gol yiyebilen takımız. Bunda defans organizasyonu hariç, bir de sistemin de etkisi var.
Maçı izlemiyorum o kadar kötü mü Fener?Altay olmasa 4, 5 olur maç.
Pelkas'ın direkten dönen topundan sonra dağıldılar. Ardı ardına goller geldi. Olimpiakos skorun verdiği rahatlık ile daha kolay çıkıyor baskıdan. Boşlukları ya değerlendiremiyorlar ya da değerlendirseler bile Altay izin vermiyor gole.Maçı izlemiyorum o kadar kötü mü Fener?
üç tane attık saymadı hakem @bazingaBence 3-0'ı hak edecek bir futbol oynamadık. "Atamayana atarlar" prensibinin işlediği bir maç oldu. Biz çok güzel fırsatları kaçırırken adamların tüm atakları gol oldu...
3 tane attık hakeme ve kaleciye ve çizgiye çarptık @ArafVitor hocam sen bu takıma savunma ve hücum çalıştır.
Bol da şut çalıştır, bol bol organize atak çalıştır.
Çalıştır çalıştır, yoksa olmayacak bu işler.
Sürekli not alıyorsun ama çalıştır hocam çalıştır.
3 tane çizgiden top mu döner @The_ErinchAtamayana atarlar sözünün vucud bulma halini derinden izledik bu akşam.
Kızamıyorsun....Ama bitiricilik SIFIRDI... Bir Volkan Şen gibiydi takım...koşuyor koşuyor....basıyor basıyor....ama Sonuç yok.......
Kaçan gollerde zaten evde şekilden şekle girdim...
Kızamadım yenildik diye gerçekten üzüldüm
Böyle takımlarla oynuyorken her türlü destekliyorum bizim ülke takımlarını biz siyaset karıştırmasak bile onlar karıştırıyor.Bu maçı kaybedip, Olympiakos başkanına o açıklamayı yaptırtmak yakışmadı. Aynısını Yunanistan'da kazanıp biz yapalım ama bize yakışmaz. Biz böyle açıklama yapacak kadar düşmeyiz.
üç topu çizgiden çıkardı kaleci @Gerekli24Böyle takımlarla oynuyorken her türlü destekliyorum bizim ülke takımlarını biz siyaset karıştırmasak bile onlar karıştırıyor.
Gördüm @pompy kaç defa yazdınüç topu çizgiden çıkardı kaleci @Gerekli24
Bezdirene kadar yazarGördüm @pompy kaç defa yazdınİzlemedim sizin maçı ama yapacak bir şey yok.
Zamanında acıları var bu konuyla ilgili, ondandır. Cevap olarak Atatürk posteri taşısak bile yeter aslında. Olympiakos'a giderken muhtemelen Yunanistan, aynı Galatasaray'a yaptıkları gibi olay çıkaracak gibi, üstüne taraftar da çıkarır. Tarihsel olarak baktığımızda hep ilk taşı atan da onlar olmuştur ama ülke vatandaşların durum farklıdır. Ülke vatandaşlarıyla ortak bir kültür bağımız olduğu için böyle gereksiz olaylara girmiyoruz. Tabii taraftar gruplarında olay çıkaran olacaktır mutlaka, ayrı konu.Böyle takımlarla oynuyorken her türlü destekliyorum bizim ülke takımlarını biz siyaset karıştırmasak bile onlar karıştırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?