Fenerbahçe 0-3 Olympiakos | UEFA Avrupa Ligi - D Grubu - 2. Hafta Maçı

Çok iyi stoperleri olup, defans organizasyonda kötü olan ve çok rahat gol yiyebilen takımız. Bunda defans organizasyonu hariç, bir de sistemin de etkisi var.
Altay'dan dönen toplara müdahale edemedik.

Reactions: Araf
Arada sistem değişikliğinde yarar var. Gustavo ve Szalai'nin yorgunlukları aşırı belli oldu. Milli maç arasında orta saha ve stoper eksikliklerinin tamamlanmasının ardından takım daha iyi olacaktır.

Ayrıca takıma bir stoper daha şart. Sakatlık, cezalar gibi sebeplerden dolayı savunmada sorun yaşıyoruz, şimdi olduğu gibi.

Maçı izlemiyorum o kadar kötü mü Fener?
Pelkas'ın direkten dönen topundan sonra dağıldılar. Ardı ardına goller geldi. Olimpiakos skorun verdiği rahatlık ile daha kolay çıkıyor baskıdan. Boşlukları ya değerlendiremiyorlar ya da değerlendirseler bile Altay izin vermiyor gole.

Reactions: Gerekli24
Kadro yapılandırılmasını iyi bir şekilde yapamadık, hep bir sıkıntı çıkıyor bu yüzden. Kanat bek yok, stoper konusunda sakat olunca eksik oluyoruz. Valencia dışında sağlam bir santraforumuz yok.

Reactions: 12.Adam
Bence 3-0'ı hak edecek bir futbol oynamadık. "Atamayana atarlar" prensibinin işlediği bir maç oldu. Biz çok güzel fırsatları kaçırırken adamların tüm atakları gol oldu...

Reactions: 12.Adam
İstatistik anlamında Olympiakos'tan kat be kat daha üstündük ama bizim takımımızda savunma anlamı dışında, hücum anlamında da organizasyon eksikliği var. Organizasyon eksikliğini geçtim, bu takım sanırım şut çalışmıyor antrenmanlarda. Her maçta top geliyor, isabetli şut bir türlü çıkmıyor. Toplam şut anlamında çok iyiyiz ama bunlarda isabet yok. Olympiakos şut çalışıyor antrenmanlarda belli ki, çok kolay da vurdurduğumuz için gol oldu. İsabetli şut anlamında bizden kat be kat üstünler.

Biz 16 şut çekmişiz, 3'ü isabetli. Olympiakos 10 şut çekmiş, 8'i isabetli. Topla oynama anlamında üstünlüğümüz var, pas sayısı ve pas isabetinde üstünlüğümüz var ama sonuç yok. Hücuma girince iş bitiyor bizde, o aranan golü bulamıyoruz. Savunmada da ciddi anlamda zaaf veriyoruz. Bir bakmışız, o sağlam stoperler olmasına rağmen boşluk vermişiz ve gol yemişiz. Fenerbahçe'nin de en iyi oyuncusu Altay'dı, çok gol pozisyonu kurtardı, gol pozisyonu da bulduk ama şanssızdık. Olympiakos iyi şut çekti, bulduğu pozisyonlardan yararlanıp gol attı ve iyi de kapandı. İyi kapanan takımlara karşı da golü bulmakta çok zorlanıyoruz.

Reactions: bazinga and 12.Adam
Vitor hocam sen bu takıma savunma ve hücum çalıştır.
Bol da şut çalıştır, bol bol organize atak çalıştır.
Çalıştır çalıştır, yoksa olmayacak bu işler.
Sürekli not alıyorsun ama çalıştır hocam çalıştır.

3 tane attık hakeme ve kaleciye ve çizgiye çarptık @Araf

Bu maçı kaybedip, Olympiakos başkanına o açıklamayı yaptırtmak yakışmadı. Aynısını Yunanistan'da kazanıp biz yapalım ama bize yakışmaz. Biz böyle açıklama yapacak kadar düşmeyiz.

Atamayana atarlar sözünün vucud bulma halini derinden izledik bu akşam.
Kızamıyorsun....Ama bitiricilik SIFIRDI... Bir Volkan Şen gibiydi takım...koşuyor koşuyor....basıyor basıyor....ama Sonuç yok.......

Kaçan gollerde zaten evde şekilden şekle girdim...

Kızamadım yenildik diye gerçekten üzüldüm

3 tane çizgiden top mu döner @The_Erinch

Reactions: The_Erinch
Bu maçı kaybedip, Olympiakos başkanına o açıklamayı yaptırtmak yakışmadı. Aynısını Yunanistan'da kazanıp biz yapalım ama bize yakışmaz. Biz böyle açıklama yapacak kadar düşmeyiz.
Böyle takımlarla oynuyorken her türlü destekliyorum bizim ülke takımlarını biz siyaset karıştırmasak bile onlar karıştırıyor.

Reactions: Araf
Böyle takımlarla oynuyorken her türlü destekliyorum bizim ülke takımlarını biz siyaset karıştırmasak bile onlar karıştırıyor.
Zamanında acıları var bu konuyla ilgili, ondandır. Cevap olarak Atatürk posteri taşısak bile yeter aslında. Olympiakos'a giderken muhtemelen Yunanistan, aynı Galatasaray'a yaptıkları gibi olay çıkaracak gibi, üstüne taraftar da çıkarır. Tarihsel olarak baktığımızda hep ilk taşı atan da onlar olmuştur ama ülke vatandaşların durum farklıdır. Ülke vatandaşlarıyla ortak bir kültür bağımız olduğu için böyle gereksiz olaylara girmiyoruz. Tabii taraftar gruplarında olay çıkaran olacaktır mutlaka, ayrı konu.