Neden Exxen diye yazmıyorsun @Araf
Ekli dosyayı görüntüle 109728
Ekli dosyayı görüntüle 109729
Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi, D grubu ikinci maçında Yunan temsilcisi Olympiakos'u ağırlıyor.
Maçla ilgili yorumlarıızı bu konu altında yapabilirsiniz.
Exxen'de olduğu belli diye.Neden Exxen diye yazmıyorsun @Araf
Reklamı olsun @ArafExxen'de olduğu belli diye.
Var mıdır senin bildiğin.Berisha varken Pelkas tercihini anlamdıramadım.
Kırmızı kartlık mı?Valencia abimi kızdırdı Cisse. Cisse kırmızı kart görür çıkmazsa eğer, çok asabi, bildiğin sakin Valencia'nın üzerine yürüdü ve sinirlendirdi. Hatta hakem görmedi ama direkt kırmızı kartlık tavırları.
Futbolcusun ve şimdi sana biri gelip kafa atarcasına saldırmaya kalksa, bu hareket kırmızı kartlık bir hareket olmaz mı?Kırmızı kartlık mı?
Kafa mı atmaya çalıştı? Göremedim ben öyle bir şey. Saldırgan hareket de görmedim.Futbolcusun ve şimdi sana biri gelip kafa atarcasına saldırmaya kalksa, bu hareket kırmızı kartlık bir hareket olmaz mı?
Kafa atarcasına dedim, atmadı tabii. Bildiğin durduk yere saldırmaya kalktı.Kafa mı atmaya çalıştı? Göremedim ben öyle bir şey. Saldırgan hareket de görmedim.
Ben dediğin şeylerin hiçbirini görmedim. Oradaki pozisyon için kırmızı kartlık olay diyen tek kişisin muhtemelen bu arada.Kafa atarcasına dedim, atmadı tabii. Bildiğin durduk yere saldırmaya kalktı.