Fener zaten geçen hafta kaybetti şampiyonluğu boşver sevin sen![]()
Fener bu gidis daha bir 20 sene daha sampiyon olmayacak, bir nesil sampiyonluk göremeyecek gibi.
Fener zaten geçen hafta kaybetti şampiyonluğu boşver sevin sen![]()
Stada bir abdest aldırtması gerekiyorFener bu gidis daha bir 20 sene daha sampiyon olmayacak, bir nesil sampiyonluk göremeyecek gibi.![]()
Stada bir abdest aldırtması gerekiyor
Stadı toptan yıkıp 64000 kişiye çıkarırlardı Aziz Yıldırım yapacaktıKongre üyesisin, öneriyi yapsana. Ne diye kongre üyesi oldun.![]()
El nesiri yi Morinyo mu istedi acaba bende en çok ona gıcık oldum. Tüm sezon 4-5 maç iyi oynayıp yattı maç boyunca. Yapı var diyerek olmuyor hatayı kendinde aramak gerekiyor.Yok yok öyle demiyor. Biz nasıl oynarsak oynayalım ligin başında şampiyonun kim olacağı belliydi diyor.
Yani kendisine ezberletilmiş olan cümleyi söylüyor: "Yapı var" diyor
Madem daha lig başlamadan şampiyonun kim olacağı belliydi, neden Türkiye'de teknik direktörlük yapmayı kabul ettin? "Burada şöyle şöyle durumlar varmış, teklifinizi kabul etmiyorum" deseydin ya?? @RüzgarGülü
11 oldu. Göremedi zaten. 😅Fener bu gidis daha bir 20 sene daha sampiyon olmayacak, bir nesil sampiyonluk göremeyecek gibi.![]()
Ben 2013-2014 te gördüm en son şampiyonluğu @TenTen ben dalga geçmeyin diye uyardım ilk okulda Galatasaray 13 yıl şampiyon olamadı11 oldu. Göremedi zaten. 😅