Fenerbahçe 0-1 Beşiktaş | 2024-25 Trendyol Süper Lig 34. Hafta Maçı

Mücadele Nasıl Sonuçlanır?

• Kullanılan toplam oy
    5
  • Anket kapatılmış .
Beşiktaş’ı tebrik ederim. Fenerbahçe’ye 1 haftalık daha gereksiz umut etme şansı vermediği için kutlarım :A
Kasımpaşa haricinde bütün istanbul takımıyla kaybetti Başakşehir'i kadıköyde yendik @Dosi

• Beğendim
Reactions: Dosi
FB taraftarı neden Aziz Yıldırım diye bağırıyor? Mourinho işini çıkartan o oldu bir sezonun daha çöp olmasına neden oldu. Hâlâ daha adının söylenmesi FB taraftarının şuurunu uzun bir süre geri kazanamayacağını gösteriyor.

• Aynen
Reactions: RüzgarGülü
FB taraftarı neden Aziz Yıldırım diye bağırıyor? Mourinho işini çıkartan o oldu bir sezonun daha çöp olmasına neden oldu. Hâlâ daha adının söylenmesi FB taraftarının şuurunu uzun bir süre geri kazanamayacağını gösteriyor.
Aziz yıldırım karışırdı Mourinhonun transferine İlkay gündoğan Levandowski demişti @mesmeso

At sahibine göre kişner. Aziz Yıldırım yönetimindeki Mourinho daha farklı olabilirdi. Ayrıca Ali'nin en çok canını acıtan isim de kendisi olduğu için denmesi normal.

1000010028.png

Galatasaray taraftarları için lig şampiyonlukları şöyle bir yere doğru gidiyor.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
At sahibine göre kişner. Aziz Yıldırım yönetimindeki Mourinho daha farklı olabilirdi. Ayrıca Ali'nin en çok canını acıtan isim de kendisi olduğu için denmesi normal.
Adam burayı ciddiye almıyor ki. FB'yi analiz etmiş olsa sezon başında direkt oyunu bozmaz yavaşça kendi oyununa dönerdi ama bir anda herkesin dengesini bozdu. Aziz Yıldırım olmuş olsaydı çoktan göndermişti.

• Beğendim
Reactions: xdragxx
Adam burayı ciddiye almıyor ki. FB'yi analiz etmiş olsa sezon başında direkt oyunu bozmaz yavaşça kendi oyununa dönerdi ama bir anda herkesin dengesini bozdu. Aziz Yıldırım olmuş olsaydı çoktan göndermişti.
Evet işte. Kardeş sen adama burda yapı var dersen adam niye ciddiye alsın :A
Aziz Yıldırım'ı da geçtim x bir başkan olsa derbilerde böyle laubali olamazdı zaten Aziz Yıldırım'da hiç olamazdı zaten.

• Beğendim
Reactions: mesmeso and 12.Adam
Oynadıkları oyunla çok belli ettiler de Sanki şampiyon olmayı hâlâ yorum yapıyor.
Yok yok öyle demiyor. Biz nasıl oynarsak oynayalım ligin başında şampiyonun kim olacağı belliydi diyor.
Yani kendisine ezberletilmiş olan cümleyi söylüyor: "Yapı var" diyor :A

Madem daha lig başlamadan şampiyonun kim olacağı belliydi, neden Türkiye'de teknik direktörlük yapmayı kabul ettin? "Burada şöyle şöyle durumlar varmış, teklifinizi kabul etmiyorum" deseydin ya?? @RüzgarGülü

• Aynen
Reactions: RüzgarGülü
Yok yok öyle demiyor. Biz nasıl oynarsak oynayalım ligin başında şampiyonun kim olacağı belliydi diyor.

Madem daha lig başlamadan şampiyonun kim olacağı belliydi, neden Türkiye'de teknik direktörlük yapmayı kabul ettin? "Burada şöyle şöyle durumlar varmış, teklifinizi kabul etmiyorum" deseydin ya?? @RüzgarGülü
En erken havlu atan teknik direktör
------

En erken havlu atan teknik direktör portekizliden

Cok güzel yenmis Kartal'im ama bu galibiyetin yarari sadece baska bir takima oldugu icin pek sevinemedim.