la onu bunu boşver 3 mart dünya sex işçileri günüymüş
böyle önemli bir gün için konu başlığı açmayan başta @S.G.A.T. @Yiğitt @Harunnn60 ve @Çiğdem- olmak üzere tüm cod ve modları kınıyorum
la onu bunu boşver 3 mart dünya sex işçileri günüymüş
Dirilmişsin bakıyorumla onu bunu boşver 3 mart dünya sex işçileri günüymüşsloğanlarıda ''patronsuz ve pezevenksiz bir dünya'' imiş
böyle önemli bir gün için konu başlığı açmayan başta @S.G.A.T. @Yiğitt @Harunnn60 ve @Çiğdem- olmak üzere tüm cod ve modları kınıyorum
korkma birazdan ölürüm tekrarDirilmişsin bakıyorum
Sen trip yapar mıydınkorkma birazdan ölürüm tekrar
trip değil gerçekSen trip yapar mıydın
Bana cevap verdiğine göre özlenmişim.trip değil gerçekyarım saat içinde cevap verebildiğim bildirimlere cevap verip sonra firar edeceğim
aha gidiyorum artık çiftetelli oynayabilirsinBana cevap verdiğine göre özlenmişim.
la onu bunu boşver 3 mart dünya sex işçileri günüymüşsloğanlarıda ''patronsuz ve pezevenksiz bir dünya'' imiş
@Harunnn60 yokluğunda iyice bize sardı ayoll ara sıra gel de böyle teselli etBana cevap verdiğine göre özlenmişim.
trip değil gerçekyarım saat içinde cevap verebildiğim bildirimlere cevap verip sonra firar edeceğim
Seks iscileri dedin ustune geceleri yarim saat vaktin varmis iki mesaji alt Alta okuyunca 😱 @Forumdash @Çiğdem- @gözlemci @eskici @Ahmed @Thequeer @xBUGRAx @ozmoturk @DosiBana cevap verdiğine göre özlenmişim.
@Yiğitt parayi bastirir seni cigdemden alir o zmandemekki bizde çalışıyoruz işteiş güç zamansızlık napıcan hayat zorbir yerden tutmak lazım işin ucunu)
Ayol cocukta ikinize yetecek güc yok zorlamayin bence
Tükeniyorum bende bir yerden sonraAyol cocukta ikinize yetecek güc yok zorlamayin bence
Tükeniyorum bende bir yerden sonra
@Harunnn60 Artık @destere i benle pay etmek istemiyorAyol cocukta ikinize yetecek güc yok zorlamayin bence
Uyku vakti geliyor diyorum sen anla
Dur daha gece başlamadı bileUyku vakti geliyor diyorum sen anla
Ayol kendi yazmis neyse bence bu algi tutar calisayim birazGene neyin algısındasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?