la onu bunu boşver 3 mart dünya sex işçileri günüymüş
böyle önemli bir gün için konu başlığı açmayan başta @S.G.A.T. @Yiğitt @Harunnn60 ve @Çiğdem- olmak üzere tüm cod ve modları kınıyorum
la onu bunu boşver 3 mart dünya sex işçileri günüymüş
Dirilmişsin bakıyorumla onu bunu boşver 3 mart dünya sex işçileri günüymüşsloğanlarıda ''patronsuz ve pezevenksiz bir dünya'' imiş
böyle önemli bir gün için konu başlığı açmayan başta @S.G.A.T. @Yiğitt @Harunnn60 ve @Çiğdem- olmak üzere tüm cod ve modları kınıyorum![]()
korkma birazdan ölürüm tekrarDirilmişsin bakıyorum![]()
Sen trip yapar mıydınkorkma birazdan ölürüm tekrar![]()
trip değil gerçekSen trip yapar mıydın![]()
Bana cevap verdiğine göre özlenmişim.trip değil gerçekyarım saat içinde cevap verebildiğim bildirimlere cevap verip sonra firar edeceğim
![]()
aha gidiyorum artık çiftetelli oynayabilirsinBana cevap verdiğine göre özlenmişim.![]()
la onu bunu boşver 3 mart dünya sex işçileri günüymüşsloğanlarıda ''patronsuz ve pezevenksiz bir dünya'' imiş
böyle önemli bir gün için konu başlığı açmayan başta @S.G.A.T. @Yiğitt @Harunnn60 ve @Çiğdem- olmak üzere tüm cod ve modları kınıyorum![]()
@Harunnn60 yokluğunda iyice bize sardı ayoll ara sıra gel de böyle teselli etBana cevap verdiğine göre özlenmişim.![]()
trip değil gerçekyarım saat içinde cevap verebildiğim bildirimlere cevap verip sonra firar edeceğim
![]()
Seks iscileri dedin ustune geceleri yarim saat vaktin varmis iki mesaji alt Alta okuyunca 😱 @Forumdash @Çiğdem- @gözlemci @eskici @Ahmed @Thequeer @xBUGRAx @ozmoturk @DosiBana cevap verdiğine göre özlenmişim.![]()
@Yiğitt parayi bastirir seni cigdemden alir o zmandemekki bizde çalışıyoruz işteiş güç zamansızlık napıcan hayat zor
bir yerden tutmak lazım işin ucunu
)
Ayol cocukta ikinize yetecek güc yok zorlamayin bence
Tükeniyorum bende bir yerden sonraAyol cocukta ikinize yetecek güc yok zorlamayin bence![]()
Tükeniyorum bende bir yerden sonra![]()
@Harunnn60 Artık @destere i benle pay etmek istemiyorAyol cocukta ikinize yetecek güc yok zorlamayin bence![]()
Uyku vakti geliyor diyorum sen anla
Dur daha gece başlamadı bileUyku vakti geliyor diyorum sen anla![]()
Ayol kendi yazmis neyse bence bu algi tutar calisayim birazGene neyin algısındasın?![]()