Fazo dönünce etrikalar bölümü uçurdu.Fazilet anamız yalıya ayak basıyor, Yasemin şokta
Daha yeni izlediğimden yarısına gelebilidim
@Ahmed @xemrexxx @offensive @Dosi @vadikızı
Bu dizide bir tane kezban kız var nasıl dayanıyor bu yakışıklı cocuklar bu kıza anlamıyorum.Oha hiçbirisi Kerimenin oğlu deilmiş ve Yaseminin kızı varmış. 😱
Bölüm şahaneydi. Entrikanın kadını Fazilet.
Bu çocukların babaları paralarına el koydu, maddisel sıkıntılar var o yüzden öyle dedi. Ama evet o kız yani Hazan aşırı saftirik gıcık bir tarzı var, cesaretli ve güçlüyü oynuyor ama akıllı değil.Bu dizide bir tane kezban kız var nasıl dayanıyor bu yakışıklı cocuklar bu kıza anlamıyorum.Dün çocuk ev kiralayacak kız buna dolar uçtu senin haberin var mı!!! tarzı birşeyler geveledi.La adam zengin zaten parayı mı düşünür.😱 siz izlerken nasıl dayanıyorsunuz bu kıza.
@sokak sanati
Yayınlasanız ölür müydünüz, vicdansız Star2 hafta bekleyeceğiz
Anlamadığım Kerime'nin çocuğu kim, Gökhan çıkabilir mi
testin sonucuyla hazım oynamıştırYayınlasanız ölür müydünüz, vicdansız Star2 hafta bekleyeceğiz
Fazilet anamız yalıya ayak basıyor, Yasemin şokta
Daha yeni izlediğimden yarısına gelebilidim
Cheesecake yapıyor o, sosyete kekiAyy Fazilet ne yapıyor öyle Merve gibi kek yaptı oda
Cheesecake yapıyor o, sosyete keki
Yayınlasanız ölür müydünüz, vicdansız Star2 hafta bekleyeceğiz
2 hafta beklettiler yılbaşı ayağına, sabırsızlanıyoruz. Engerek vs FaziletBen fragmanı yeni gördüm burdaki etiket gelmemiş banada ay fragman bombaymış Yasemin çocuğu var ve saklıyor bunuda fazilet öğrendi süper bi bölüm olacakk
2 hafta beklettiler yılbaşı ayağına, sabırsızlanıyoruz. Engerek vs Fazilet
Aynen izliyorum.
Aynen izliyorum.
Yasemin bu bölüm şov yaptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?