Star Fazilet Hanım ve Kızları - Dizi Yorumları

Bence Beni Affet bitmeli bu dizi günlük olmalı
Uzun zamandır doğru düzgün izlememiştim. en son Asım emmi yatalak olmuştu. Ne ara iyileşti

Oha hiçbirisi Kerimenin oğlu deilmiş ve Yaseminin kızı varmış. 😱
Bölüm şahaneydi. Entrikanın kadını Fazilet.

Oha hiçbirisi Kerimenin oğlu deilmiş ve Yaseminin kızı varmış. 😱
Bölüm şahaneydi. Entrikanın kadını Fazilet.
Bu dizide bir tane kezban kız var nasıl dayanıyor bu yakışıklı cocuklar bu kıza anlamıyorum.
Dün çocuk ev kiralayacak kız buna dolar uçtu senin haberin var mı!!! tarzı birşeyler geveledi.
La adam zengin zaten parayı mı düşünür.😱 siz izlerken nasıl dayanıyorsunuz bu kıza.
@sokak sanati

Bu çocukların babaları paralarına el koydu, maddisel sıkıntılar var o yüzden öyle dedi. Ama evet o kız yani Hazan aşırı saftirik gıcık bir tarzı var, cesaretli ve güçlüyü oynuyor ama akıllı değil.

Biz güçlü, entrikalı ve çirkef kadın olan dizileri seviyoruz, Fazilet bu profile tam uyuyor.

Ben fragmanı yeni gördüm burdaki etiket gelmemiş banada ay fragman bombaymış Yasemin çocuğu var ve saklıyor bunuda fazilet öğrendi süper bi bölüm olacakk
2 hafta beklettiler yılbaşı ayağına, sabırsızlanıyoruz. Engerek vs Fazilet

Yasemin ne sahneydi o yaa öylee demek evlenmeden önce çocuğun vardı ve sakladın kendine göre haklı onu istemeyen bir aile var ve çocukla olmaz diye düşünerek sakladın ah be Yasemin Gökhana deseydin eminim o kabul ederdi ya bakalım fazilet ne yapacak

@Ahmed @ozmoturk izliyormusunuz diziyi

Aynen izliyorum.

Yasemin bu bölüm şov yaptı.