Star Fazilet Hanım ve Kızları - Dizi Yorumları

Diziye bende arada bakıyorum
yeni sezonda ilgimi çekmeye basladı ve ertesi gün izliyorum. Fazilet yakında Yasemin'in maskesini düşürecek.
Inşallah fragmandaki tablocu sahnesi boş değildir

Fazilet aynen valla daha önce düşürmediğine şaşırıyorum geç anladı Yaseminin dolaplarını

@Ahmed net sıkıntısından modemi kapatınca yazamadım ablam ya

Çok durgun bölümdü yine dizi biraz ilerlemeli hazan seçim yapmalı dizi her ne kadar güzel olsada fazilet entrikalara başlasın

Dizide aslında o kadar malzeme varki, entrikalar heyacanlar falan. Ama çok boş bi hal aldı dizi. Yaz dizileri gibi sıcıkı aşk üçlüsü üzerinden gidiyor. Fazilet hala sahnede değil.
Yarın daha da düşecek.
Şu senaristler ne yazıyor acep?

@vadikızı @sokak sanati izliyorsunuzmu?

Şu Hazım bey keşke ölseydi.
Sinir oluyorum yaşlı ihtiyar.
@vadikızı @sokak sanati

Burger King mi McDonald's mı sence Azerbaycanda durumlar nasıl burada Burger daha çok talep görüyor ama daha pis MC daha temiz ama tavuk sadece seçenek az damak lezzeti kötü bence sence nasıl.
İçtin mi?

Bizde MC, KFC falan var. Burger King yok.

@vadikızı @sokak sanati

İçtin mi?

Yok niye sordun? Aklıma takıldı şuan ekşi sözlüğü inceliyorum hangisi diye. Çünkü BK'daydım çok rezil bi sunumu var ama çok lezzetli. MC daha temiz iş yapıyor ama daha tatsız. Acaba orada durumlar nasıl diye sorayım dedim gece 11'de bile BK tıklım tıklım Mecidiyeköyde mc zaten bi avmde var oda kapalı.
Burger King 5 yerde var küçücük bi alanda

2.sezonu pek izleyemedim şimdi bakıyorum da Fazilete camdan bakmaya çalişan ex damat eliyle perde açıyor...Gaz kokusunu duymadılar mı? Kapının camını kırıp el sokarak açmak varken neden omuz atıyorsun? Ayrıca içeri girdiği zaman cam kırık görünüyordu

İyice gıcık oldum ya.

2 kız da b.tch çıktı.

@vadikızı @sokak sanati

İçtin mi?

Ayy anca gelebildim foruma bölüm güzeldide fazilet hiç birşey olmamış gibi otobüse binip gitmesi hiç iyi olmadı hemde hiç

@vadikızı abla bu ece sinsisi yağıza mı aşık oldu ya

Ahmed cevap vermiş ablasına aşık ya ondan yükleniyor yağıza salak ece yasemin bir güzel oynuyor hiç haberi yok anneyide dinlemiyor

Dizi umarım reytinglerde 5in altına düşer de senaristlere tokat olur bu berbat bölümler.

Abi 7,4 almışdınız. Neden devam etmediniz öyle heyacan dolu bölümlere.