Bir tanr de sana yapsinlar da cenen durulsunHayır öyle Asla Vazgeçmem’de de AFK’den alıntı yapıyordu mesela at sakinleştiricisi olayı AFK’dan.
Bir tanr de sana yapsinlar da cenen durulsunHayır öyle Asla Vazgeçmem’de de AFK’den alıntı yapıyordu mesela at sakinleştiricisi olayı AFK’dan.
Avatarını yeni fark ettim bu arada, ben mi kaldırıyım yoksa sen kendin kaldırır mısın?Bir tanr de sana yapsinlar da cenen durulsun
Ne alaka aşka saygi duy biraz.ssAvatarını yeni fark ettim bu arada, ben mi kaldırıyım yoksa sen kendin kaldırır mısın?
Siyasi Kişiler avatarda yer alamaz maalesef.Ne alaka aşka saygi duy biraz.ss
Melih gökcek istifa edecek %50 siyasi degil fotoSiyasi Kişiler avatarda yer alamaz maalesef.
Bu arkadaşı arkadaşlar iyidir dizisinde izlerdimde bana pek yakışıklı gelmiyor :S
ıyyy sanki çok seçeneğin var da beğenmiyorsun kaknem.ssBu arkadaşı arkadaşlar iyidir dizisinde izlerdimde bana pek yakışıklı gelmiyor :S
ayol çocuktan 15 yaş büyüksün bakalım o seni beğendi miBeğenmedim ben bu çocuğu bee istemem
Ben genelde kara kaş kara gözlüleri beğenirim en çokıyyy sanki çok seçeneğin var da beğenmiyorsun kaknem.ss
ayol çocuktan 15 yaş büyüksün bakalım o seni beğendi mi
ne diyeyim inşallah 220 voltla çarpılacağın birini bulursunEvet burda pek yokarap çok ama benim kriterime uygun değiller. elektirik tutmuyor
o iş ceptene diyeyim inşallah 220 voltla çarpılacağın birini bulursun
Evet burda pek yokarap çok ama benim kriterime uygun değiller. elektirik tutmuyor
Var tabikide kızZeynoşum hiç türk erkeği yokmıu yaw ordsa
Ay çok çirkin bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?