bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 50,464
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
O kadarını biliyorlar tabii.😱 Ne bileyim site kurdum falan? 😱
O kadarını biliyorlar tabii.😱 Ne bileyim site kurdum falan? 😱
Peki 2021'deyiz, şu an durumlar ne?O kadarını biliyorlar tabii.
Sen bensinAilemden başka etraftaki kimse bilmiyor, ailem de sadece forum olarak biliyor, ötesi yok.
Belki de biliyorlardır kim bilirEvet ama ozamanlar üye değildim googelden ' favoriforumum reyting sonuçları diye günün tarihini yazın ordan takip edin' demişliğim var 2011 senesinde falandı. Bu sayfayı günlük takip ettiğimi anlatmıştım.
Şimdide illaki ben bakarken denk geliyorlardır haber falan okurken ama üye olup yorum yazdığımı kimse bilmiyor
Bir değişiklik yok.Hayır çevremden kimse bilmiyor, sır gibi saklıyorum ve saklamaya devam.
------
Peki 2021'deyiz, şu an durumlar ne?
Arada sordukları oluyor mu peki senin bir internet siten vardı sahi ne oldu ona para kazanıyor musun filan diyeBir değişiklik yok.
Yok bilmiyorlar sayfanın adını görmemişlerdir ama bir gün rast gele bulup bu yorumları gördüğü an zaten anlarlar. Fazla detay verdim kendimle alakalı buralardaBelki de biliyorlardır kim bilir
İşte benim de en büyük korkularımdan biri çevremden birine ifşa olmak burada çünkü fazla kişisel yorumlarımız var, çevrede rahatça dile getiremeyeceğimiz ölçüde O yüzden daima önlem alıyorum ve 7 senedir yakalanmadık siteye bakarkenYok bilmiyorlar sayfanın adını görmemişlerdir ama bir gün rast gele bulup bu yorumları gördüğü an zaten anlarlar. Fazla detay verdim kendimle alakalı buralarda
Problem yaşamam ama yinede bilinmemesi daha iyi.İşte benim de en büyük korkularımdan biri çevremden birine ifşa olmak burada çünkü fazla kişisel yorumlarımız var, çevrede rahatça dile getiremeyeceğimiz ölçüde O yüzden daima önlem alıyorum ve 7 senedir yakalanmadık siteye bakarken
Bence illa ki yaşarsın çünkü artık rahat hissetmezsin kendini ya okurlarsa vb. diye, ben rahat hissetmezdim meselaProblem yaşamam ama yinede bilinmemesi daha iyi.
Ama aile değilde, burda rast gele kalan biri üye olmaz umarım bazı sıkıntılar olabilir
Yoo, internetle araları pek yoktur.Arada sordukları oluyor mu peki senin bir internet siten vardı sahi ne oldu ona para kazanıyor musun filan diye
Kim mesela?Ailemden foruma üye olan var desem
Aktif olarak kullanıyor mu 😱Ailemden foruma üye olan var desem
Göteborg'da kalan yani. Malum ben okulların, hastanenin wifisi ile bile foruma girdiğim oluyor ve her mahallede okul/ kreş var. Her yerde internet var ama aynı ortamda olduğumu bilmek tedirgin eder fotolar paylaşmam artıkBence illa ki yaşarsın çünkü artık rahat hissetmezsin kendini ya okurlarsa vb. diye, ben rahat hissetmezdim mesela
Koyu işaretlediğim kısmı tam anlayamadım