hayır arıyorum falan diyemem kadın zaten beni evden atmanın planlarını yapıyor onu tetikler bu lafımsenin adına konuşuyordum orda laflar karıştı bir ara![]()
hayır arıyorum falan diyemem kadın zaten beni evden atmanın planlarını yapıyor onu tetikler bu lafımsenin adına konuşuyordum orda laflar karıştı bir ara![]()
hayır arıyorum falan diyemem kadın zaten beni evden atmanın planlarını yapıyor onu tetikler bu lafım![]()
hahaha bu olur işte geleceğe yatırım önemli evet çeşitlerin çok olmasıda iyidiro zaman şöyle de : bakıyorum geleceğe yatırım olsun diye, beş on taneye bakıyorum anne.. üç beş yıla birinde karar kılacağım dersin zamanı uzun zamana yay![]()
hahaha bu olur işte geleceğe yatırım önemli evet çeşitlerin çok olmasıda iyidir![]()
hahahahah ne güzel arkadaş çevren var demezlermi sence
bilmem ki kızımızı kötü yola sürüklüyor derler bencehahahahah ne güzel arkadaş çevren var demezlermi sence![]()
Dizini dövmeyi bırakıp kızını döver.
felix=sen ne güzel iştesevinirler
gidip gül gibi bir damat buldu kızımız diye sevinçeten çığlık atarlar oysaki kızları felix e baklıyor)
haklısınDizini dövmeyi bırakıp kızını döver.![]()
yok artık 😱 komple cinsiyet mi değiştirdin 😱ben = hanna... hanna = ben)
ayy sen bari uyma şunlaraDizini dövmeyi bırakıp kızını döver.![]()
hhahahah ben hannayımmı diyoryok artık 😱 komple cinsiyet mi değiştirdin 😱
artık aynanın karşısına geçip kendini nasıl hayal ediyorsaayy sen bari uyma şunlara
hhahahah ben hannayımmı diyor![]()
ayy sen bari uyma şunlara
hhahahah ben hannayımmı diyor![]()
Şaka tabiki bilmiyorlar ki Karadenizli ailelerin ne kadar hoşgörülü ve kendileriyle dalga geçebildiğini.ayy sen bari uyma şunlara![]()
artık aynanın karşısına geçip kendini nasıl hayal ediyorsa![]()