hayır arıyorum falan diyemem kadın zaten beni evden atmanın planlarını yapıyor onu tetikler bu lafımsenin adına konuşuyordum orda laflar karıştı bir ara
hayır arıyorum falan diyemem kadın zaten beni evden atmanın planlarını yapıyor onu tetikler bu lafımsenin adına konuşuyordum orda laflar karıştı bir ara
hayır arıyorum falan diyemem kadın zaten beni evden atmanın planlarını yapıyor onu tetikler bu lafım
hahaha bu olur işte geleceğe yatırım önemli evet çeşitlerin çok olmasıda iyidiro zaman şöyle de : bakıyorum geleceğe yatırım olsun diye, beş on taneye bakıyorum anne.. üç beş yıla birinde karar kılacağım dersin zamanı uzun zamana yay
hahaha bu olur işte geleceğe yatırım önemli evet çeşitlerin çok olmasıda iyidir
hahahahah ne güzel arkadaş çevren var demezlermi sence
bilmem ki kızımızı kötü yola sürüklüyor derler bencehahahahah ne güzel arkadaş çevren var demezlermi sence
Dizini dövmeyi bırakıp kızını döver.
felix=sen ne güzel iştesevinirler
gidip gül gibi bir damat buldu kızımız diye sevinçeten çığlık atarlar oysaki kızları felix e baklıyor )
haklısınDizini dövmeyi bırakıp kızını döver.
felix=sen ne güzel işte
yok artık 😱 komple cinsiyet mi değiştirdin 😱ben = hanna... hanna = ben )
ayy sen bari uyma şunlaraDizini dövmeyi bırakıp kızını döver.
hhahahah ben hannayımmı diyoryok artık 😱 komple cinsiyet mi değiştirdin 😱
artık aynanın karşısına geçip kendini nasıl hayal ediyorsaayy sen bari uyma şunlara
hhahahah ben hannayımmı diyor
ayy sen bari uyma şunlara
hhahahah ben hannayımmı diyor
Şaka tabiki bilmiyorlar ki Karadenizli ailelerin ne kadar hoşgörülü ve kendileriyle dalga geçebildiğini.ayy sen bari uyma şunlara
artık aynanın karşısına geçip kendini nasıl hayal ediyorsa