Favoriforumum'daki Kanallar ve Projeleri

pompy post: 1410425' Alıntı:
Kubi-Lay Eylüle kadar dizi yazmıcam ama 5 yıl sonra senarist olduğumda ne yaparsınız acaba​

Listedeki diziler kalsın mı? Kalmayacaksa hangilerini silmem lazım?

- - - Ekleme - - -

007At post: 1410433' Alıntı:
Fazla hayal beyni yorar.

Şimdi bir şey derdim ama ban yerdim yani o derece :D

ben eylülde söylerim sihirli annemi aslında ben 300 bölümde bitirecektim yani 60 ta ama olmadı belki ben her fenerbahçe maçı için umut bekçileri olacak artık Sihirli annem yoğun istek olursa tekrar başlıyabilir yada yeni bir gündem konusuyla tekrar tutturabilirim dikkat sihirli annem çıkabilir eğer fenerbahçe arsenala kaybederse Sihirli annemi tekrar başlatırım

@Kubi-Lay kalacak dizileri söylüyorum Sihirli annem selina Türkün uzayla imtihanı pompynin zaferleri aşkın rüzgarı asşıklar asayiş merkez birlik ana haber bülteni belki bazılarını ortaklarımla paylaşırım​

Son düzenleme:
Kubi-lay Fenerbahçe şampiyon olursa 1 kulvarda bile sihirli annem devam edecek eğer Fenerbahçe hiç bir kulvarda kupa alamazsa sihirli annem bitecek

Yazdığım yeni senaryo süprizler adlı polisiye sihirli annemden fazla hit alırsa sihirli annemi başlatmam diğer dizilerin hitleri önemli

- - - Ekleme - - -

@Kubi-Lay

Bu tabloyu yeni gördüm. Çok çok iyi olmuş böyle derli toplu olması. Bence kanalımız TVen oldukça hareketli ve çeşitli bir içeriğe sahip. Diğer kanallara da başarılar :) Yakında yeni bir projem başlyacak büyük ihtimal listeye eklenmesi için haber veririm :)

- - - Ekleme - - -

Ayrıca yakında başlayacak olan ve 007At tarafından yazılacak olan Zıt Kutuplar da var TVen dizileri arasında :)