Favoriforumum'daki Kanallar ve Projeleri

@
Kubi-Lay sen fx tv ye de ortak ol Söz sadece iki sihirli dizi kalacak Bir tanesi Sihirli annem Sihirli annem ak partiden mi dolayı starda yayından kaldırıldı onu ispatlamak ve ikinci yazmamın sebebide babamın patronunun sponsorunun abisi Sihirli annemi satın aldığı starda yayınlamıştı 2006 yılında Hem kanal3 hemde fx tv birleşmiş olur adınıda kanal 3 fx tv yaparım​

pompy post: 1399217' Alıntı:
@
Kubi-Lay sen fx tv ye de ortak ol Söz sadece iki sihirli dizi kalacak Bir tanesi Sihirli annem Sihirli annem ak partiden mi dolayı starda yayından kaldırıldı onu ispatlamak ve ikinci yazmamın sebebide babamın patronunun sponsorunun abisi Sihirli annemi satın aldığı starda yayınlamıştı 2006 yılında Hem kanal3 hemde fx tv birleşmiş olur adınıda kanal 3 fx tv yaparım​

Kanal Üç yönetimiyle görüştüm ve böyle bir birlikteliğin mümkün olmadığını belirtmem gerek.

EvenİN Kanalına yollarım ortak bulana kadar Sihirli annem ve Sihirli polisleri

- - - Ekleme - - -

asayiş merkezide

- - - Ekleme - - -

Kubilay yaparım bilirsin benim sağolum belli olmaz

- - - Ekleme - - -

bana liğht pompy derlerdi

pompy post: 1399236' Alıntı:
EvenİN Kanalına yollarım ortak bulana kadar Sihirli annem ve Sihirli polisleri - - - Ekleme - - - asayiş merkezide - - - Ekleme - - - Kubilay yaparım bilirsin benim sağolum belli olmaz - - - Ekleme - - - bana liğht pompy derlerdi
ahahahhaha yerden yazıyorum :D