FavoriForumum'da Kopya Konu Devri Sona Eriyor!

Güncel haberler? ne olacak?

- - - Ekleme - - -

Güncel haberler? ne olacak?

Geçen 3 tane konu açtım kendi yorumlarımı katarak admin beğenmedi bu sistem biraz zor olacak alısırız heralde

çok saçma aşırı saçma hatta kim uğraşacak o kadar uzunca bi haberi nasıl paylaşacam ben admin yenilik yapmak isterken kötü bişey yapmış bence

çok saçma aşırı saçma hatta kim uğraşacak o kadar uzunca bi haberi nasıl paylaşacam ben admin yenilik yapmak isterken kötü bişey yapmış bence
Uzunda olsa kısada olsa zaten konuyu açmadan önce o haberi okuyorsundur herhalde ? Buna bağlı olarak oradan özetini, kendi görüşünü başkasının görüşünü belirterek güzel bir konu ortaya çıkarabilirsin. Devir emek devri. :)

aga çok zor öyle kim uğraşacak uzun haberler oluyo böyle kalite artmaz düşer haberler 2-3 cümle olacak bilgilendirme olmayacak vs.

İlk başta bende şikayetçiydim ama yavaş yavaş alışıyorum. Eskisi kadar olmasa da yarısı kadar konu açabiliyorum.

aga çok zor öyle kim uğraşacak uzun haberler oluyo böyle kalite artmaz düşer haberler 2-3 cümle olacak bilgilendirme olmayacak vs.
İyi olup olmaması tartışılır ama bence iyi oldu. Önceden başlıkları okuyordum genellikle ama şimdi kısa olduğu için haberin tamamını öğreniyorum daha iyi oldu gibi :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Hiç takmıyordum bu sistemi ama boşum diye haber açayım dedim. 2 müzik haberinden onaysız geçerken 3.haberimde onaylanacak dendi ve şuan acayip sinir-gıcık oldum.Neden ilk 2'sinde istenmedi 3.de istendi anlamadım sinir oldugum yer orasi.2 haber daha acacaktim.Editör olmak istemiyorum ama normal üye gibi 2 haberimi nasıl açtiysam öyle haber acmak istiyorum.

Açtığın konuda aynen kopyala yapıştır veya içinden parça parça bölümleri seçip derleme şeklinde açmıyoruz konuları. Okuduğunu kendi cümlelerinle özet çıkartmalısın bir bakıma. :) Konular o sebeple onaylanmamış olabilir. :)

Açtığın konuda aynen kopyala yapıştır veya içinden parça parça bölümleri seçip derleme şeklinde açmıyoruz konuları. Okuduğunu kendi cümlelerinle özet çıkartmalısın bir bakıma. :) Konular o sebeple onaylanmamış olabilir. :)

Hayır öyle değil.Eski düzendeki gibi "konuyu görüntüle" dedim pat açildi konu.Onaylanacak filan diye mesaj cıkmadi karşima.Yaptğim 2 haber böyle olunca 3.yüde yapayım dedim o mesaj belirdi.zaten 3.açtiğim konuyuda sen onayladın sanırım(b)

Hayır öyle değil.Eski düzendeki gibi "konuyu görüntüle" dedim pat açildi konu.Onaylanacak filan diye mesaj cıkmadi karşima.Yaptğim 2 haber böyle olunca 3.yüde yapayım dedim o mesaj belirdi.zaten 3.açtiğim konuyuda sen onayladın sanırım(b)

Bölümlere bağlı bir durum bazı bölümlere onaysız konu açılabilirken bazı bölümler onay istiyor. :)

Bölümlere bağlı bir durum bazı bölümlere onaysız konu açılabilirken bazı bölümler onay istiyor. :)
Haber Magazin ve reyting bölümleri oluyor.Müzik haberleri onaysız.Şimdi bi tane daha konu açtim onay bekliyordur.Yine bir tane daha acicam :X