S.G.A.T.
Favori Üye
Güncel haberler? ne olacak?
- - - Ekleme - - -
Güncel haberler? ne olacak?
Zamanla sistem yerine oturur bugünleri aramazsın merak etme.Aga neyi daha iyi ya kötü bi sistem
Hiç kopyala yapıştır yapmayacak mıyız ?
Gerekli açıklama yazıyor 1.mesajda.Hiç kopyala yapıştır yapmayacak mıyız ?
Uzunda olsa kısada olsa zaten konuyu açmadan önce o haberi okuyorsundur herhalde ? Buna bağlı olarak oradan özetini, kendi görüşünü başkasının görüşünü belirterek güzel bir konu ortaya çıkarabilirsin. Devir emek devri.çok saçma aşırı saçma hatta kim uğraşacak o kadar uzunca bi haberi nasıl paylaşacam ben admin yenilik yapmak isterken kötü bişey yapmış bence
İyi olup olmaması tartışılır ama bence iyi oldu. Önceden başlıkları okuyordum genellikle ama şimdi kısa olduğu için haberin tamamını öğreniyorum daha iyi oldu gibiaga çok zor öyle kim uğraşacak uzun haberler oluyo böyle kalite artmaz düşer haberler 2-3 cümle olacak bilgilendirme olmayacak vs.
Açtığın konuda aynen kopyala yapıştır veya içinden parça parça bölümleri seçip derleme şeklinde açmıyoruz konuları. Okuduğunu kendi cümlelerinle özet çıkartmalısın bir bakıma. Konular o sebeple onaylanmamış olabilir.
Hayır öyle değil.Eski düzendeki gibi "konuyu görüntüle" dedim pat açildi konu.Onaylanacak filan diye mesaj cıkmadi karşima.Yaptğim 2 haber böyle olunca 3.yüde yapayım dedim o mesaj belirdi.zaten 3.açtiğim konuyuda sen onayladın sanırım
Haber Magazin ve reyting bölümleri oluyor.Müzik haberleri onaysız.Şimdi bi tane daha konu açtim onay bekliyordur.Yine bir tane daha acicamBölümlere bağlı bir durum bazı bölümlere onaysız konu açılabilirken bazı bölümler onay istiyor.