FavoriForumum'da Kopya Konu Devri Sona Eriyor!

Bu iş bana biraz şöyle geliyor : Hani hocalar bize bir şeyler okuttururdu. Sonra da anladıklarını kendi cümlelerinle yeniden yaz derdi ya. :D

Bu biraz öyle bir şey mi ? :)

Evet aslına bakılırsa öyle biraz. :):)

- - - Ekleme - - -

1-) Köşe yazıları nasıl aktarılacak ?
2-) Fragman ve özetlerde nasıl orjinal kalınacak ?

Şimdilik mevcut köşe yazıları bölümleri kullanılabilir. Sistemin detayları ilerleyen günlerde netleşecek. Öncelikli hedef şu an bu orijinallik işini sağlamak.

Fragman ve özetler konusunda yapılabilecek pek bir şey yok maalesef. Anca xdragxx'in dediği gibi birkaç cümlelik yorum katılarak orijinallik sağlanabilecek. :)

Tarihi bir adım açıkçası, ben ilk kez böyle bir çalışma görüyorum bir forumda... Genelde forumlar sürekli büyümeye odaklanıp kaliteyi ihmal eder ama burası farklı olacak anlaşılan...

Yalnız mesajlara kaliteyi nasıl getirebileceğiz ? Şu gereksiz tartışmaların önünü nasıl alacağız ? Bizim kalitemizi sanki en çok bu durum düşürüyor...

Tarihi bir adım açıkçası, ben ilk kez böyle bir çalışma görüyorum bir forumda... Genelde forumlar sürekli büyümeye odaklanıp kaliteyi ihmal eder ama burası farklı olacak anlaşılan...

Yalnız mesajlara kaliteyi nasıl getirebileceğiz ? Şu gereksiz tartışmaların önünü nasıl alacağız ? Bizim kalitemizi sanki en çok bu durum düşürüyor...
Bu durum ile ilgili bir düzenleme de yapılabilir kesinlikle.

- - - Ekleme - - -

Fırsatları değerlendirmek bizim işimiz. 😎
Bravo. :D

Köşe yazısından kastettiğim aslında Yüksel Aytuğ gibi yazarların yazılarını kopyala-yapıştır yapmadan nasıl alacağımızdı ? Onlarda da üste 1 cümlelik yorum mu eklesek ?

Köşe yazısından kastettiğim aslında Yüksel Aytuğ gibi yazarların yazılarını kopyala-yapıştır yapmadan nasıl alacağımızdı ? Onlarda da üste 1 cümlelik yorum mu eklesek ?

Onlar haber şekline dönüştürülebilir. Yazısıyla ilgili haber birkaç cümlelik haber yazısı yazılıp yazarın yazısından ilgili kısım alıntılanabilir. :)

Bence kötü olmuş bu. Ben haber sitesi olarak da forumu kullanıyordum. Hem siyaset hem spor hem magazin filan.
Benim açımdan ise artık sadece sözlük konusu açabileceğim.
Komik resimler bölümü de gider o zaman. Kim kendi capsini yapıyor ki?
Sistemin tek iyi yanı ise artık Furkanın zeka sorularından kutulmuş olmak :D sonuçta onlar da kopyalanarak açılıyor.

Bence kötü olmuş bu. Ben haber sitesi olarak da forumu kullanıyordum. Hem siyaset hem spor hem magazin filan.
Sistemin tek iyi yanı ise artık Furkanın zeka sorularından kutulmuş olmak :D sonuçta onlar da kopyalanarak açılıyor.[/QUOTE
Yine forumu haber sitesi olarak kullanabilirsin . Kimse haber uydurmayacak ki :)
Caps yapmasına gerek yok hem paylaşılabilir :D

Sistemin tek iyi yanı ise artık Furkanın zeka sorularından kutulmuş olmak :D sonuçta onlar da kopyalanarak açılıyor.[/QUOTE
Yine forumu haber sitesi olarak kullanabilirsin . Kimse haber uydurmayacak ki :)
Caps yapmasına gerek yok hem paylaşılabilir :D
Özel bir haber bulmak çok zor. Ve bu eğer siyaset-magazin-spor haberi ise.
Eğer bu uygulama sadece başına konuyu açan kişinin iki-üç cümle yazmasıysa o ff'nin özel haberi olmaz ki.Yani kopya olmaktan çıkmaz :)

Sistemin tek iyi yanı ise artık Furkanın zeka sorularından kutulmuş olmak :D sonuçta onlar da kopyalanarak açılıyor.

Zorla cevap yaz denmiyor zaten zeka sorulari konusuna, cevaplamak istemiyorsan da cevaplamazsin olur biter.

Zorla cevap yaz denmiyor zaten zeka sorulari konusuna, cevaplamak istemiyorsan da cevaplamazsin olur biter.

Sakin olur musun? Bu bir eleştiri ve sen bir modsun. Eleştirilere katlanmak zorundasın. Cevaplıyorum ama sen doğru cevabını bile yazmıyorsun, bence konuya daha sonradan cevabını yazmalısın. En azından bir şey öğrenmiş oluruz :)

Sakin olur musun? Bu bir eleştiri ve sen bir modsun. Eleştirilere katlanmak zorundasın. Cevaplıyorum ama sen doğru cevabını bile yazmıyorsun, bence konuya daha sonradan cevabını yazmalısın. En azından bir şey öğrenmiş oluruz :)

Ben gayet sakinim ? :)

Elestiri her zaman iyidir, benim yazmis oldugum yorumumda elestiriye katlanamadigimi mi ima ettim ki ? Dogru cevabi genellikle yaziyorum zaten ama tüm konulari takip edemiyorum çünkü baska konular da açiyorum. Ama sen de elestirini tolerans ve saygi/sevgi çerçevesi içinde dile getirebilirdin.

Acikcasi uygulamayi gerekli bulmuyorum. Gereksiz acilan basliklar zaten, kapatiliyordu. Simdi baslik acmak icin, onay beklenecek. Hayirli Olsun yinede ama ben begenmedim.

bende beğenmedim haber paylaşacaz nasıl olacak aga sen vadi konularını aç da haberimiz olsun kilitleyen kilitlesin boşver

konu açamıyoruzki zaten kontrolden geçiyor duvardan dönüyor :))