- Reaksiyon puanı
- 50,401
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Öyle yaptım şimdi.Oldu ama oylamanın alındığı çerçeve renk olsa forumun temasına daha uyar gibi. Yukarıdaki resimdeki gibi.
Öyle yaptım şimdi.Oldu ama oylamanın alındığı çerçeve renk olsa forumun temasına daha uyar gibi. Yukarıdaki resimdeki gibi.
Evet, eline sağlık harika oldu. Sağ taraftakiler de öyle olmalı bence. Şu an renkleri oldukça katı ve göz alıyor, ama bu renk tema açısından da foruma uyuyor.Öyle yaptım şimdi.
Deneme amaçlı tabii ki.
Denedim çok kötü durdu. Şu an sağ tarafta hafif bir gri tonu kullandım daha iyi oldu gibi gözüküyor.Harika.
Bi de konu açarken çok zorlanıyorum, konunun sınırları yok, onu da sınırlasak?
Resimde kırmızıyla çizdim kast ettiğim yerleri ama mesaj yazdığımız kutu gibi açık mavi olursa çok iyi olur.
Ekli dosyayı görüntüle 4306
Bence solda olsa da iyi olur.Denedim çok kötü durdu. Şu an sağ tarafta hafif bir gri tonu kullandım daha iyi oldu gibi gözüküyor.
Ben açıkçası o açık mavi kenarlığı pek sevmiyorum. Acaba hepsini komple gri kenarlık mı yapsak şu yandakiler gibi?Bence solda olsa da iyi olur.Açık mavi de mi kötü durdu? Konu açarken konunun ortasını, başını bulmak çok zor bu yüzden açık mavi olsa iyi olurdu dedim. Gri pek belli olmuyor.
Bi de bu resimde kırmızıyla çizdiğim yer çok koyu mavi. Orası siyah çizdiğim yer gibi açık mavi olsa daha iyi olmaz mı? Uyumlu da olur.
Ekli dosyayı görüntüle 4313
Bir dene istersen. Açık mavi forumun temasına daha uyar gibi geldi bana. İstersen gri dene ama belli olan açık bir gri olsun. Özellikle konu açarken çok zorlanıyorum. Konunun sınırı falan olmadığı için, ortası neresi, sağı neresi karışıyor.Ben açıkçası o açık mavi kenarlığı pek sevmiyorum. Acaba hepsini komple gri kenarlık mı yapsak şu yandakiler gibi?
Güncelledim, daha iyi oldu sanki.Bir dene istersen. Açık mavi forumun temasına daha uyar gibi geldi bana. İstersen gri dene ama belli olan açık bir gri olsun. Özellikle konu açarken çok zorlanıyorum. Konunun sınırı falan olmadığı için, ortası neresi, sağı neresi karışıyor.
@OzaN iyi oldu böyle ama bütün maviler gri olsa? Anasayfadaki açık maviler, top 15 yazıları, bi de konuların sağı gri yalnızca, solu olsa da iyi olur gibi, bi de arkaplan yine grileşti mi?
Karar verememekten ziyade hangisini bulursam gibi bir durum vardı.Ek bir soru @OzaN
Konu Sayisi'ni sormustum daha önce, nereye yerlestirecegini daha karar vermemistin. Peki Ortalama Mesaj Sayisi vardi eskiden, onuda profilimizde görebilecek miyiz?
Keşke madalya olabilseydi neyse.Madalya sistemi olmayacak madalyalar ödül puanlarına eklenecek.
Keşke madalya olabilseydi neyse.
Başlıklar derken neresini kastettin? Devamlı bir şeyleri değiştirdiğim için aklımda bulunsun değiştirmeyim orasını.Ozan başlıklarlar çok ciks olmuş arkası karartmalı puntosu kalın ilk alışmamıştım ama şimdi gözüme güzel gözüküyor.
Madalya sistemi ne olacak? @OzaN
Ben mi acaba yanlış gördüm şu kenar bölümlerinde ki başlıkları kalın punto yapmadın mı? bkz : reklamBaşlıklar derken neresini kastettin? Devamlı bir şeyleri değiştirdiğim için aklımda bulunsun değiştirmeyim orasını.
Madalya sistemi var burası için de ama kullanır mıyız bilmiyorum. Burada Ödül Puanı var ve pek çok şey için onu kullanacağız gibi ama bazı önemli etkinliklerde madalya da verebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?