- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
@OzaN bence sağ taraf fazla gözü çarpacak derecede olmuş. Renk biraz daha hafiflerse iyi olur.
Bu arada mesaj yazdığımız yer de az biraz gri olursa yan tarafları harika olur.
Şimdi biraz daha iyi gibi ama çok beyaz tonlarında oldu site @berkann ın x ile gösterdiği yerdeki mavilik kalsaydı bari.
Yani konuya mesaj yazdığımı kutunın yan tarafları gri olsa nereye mesaj yazdığımızı biliriz. Şimdi bembeyaz orası.Bence göze fazla çarpmıyor, biraz farklı renkte olması normal.
Yan tarafları derken?
Çok beyaz tonlarında olduğuna katılıyorum. O nedenle şu anki tasarım tam içime sinmedi. Bu konuda önerileri bekliyorum.
Write your reply yazan yer.
Beyaz olmasın mı diyorsun yani?Write your reply yazan yer.
••• Tapatalk Mesaj •••
İçi beyaz olsun ama kenarları gri falan olsun. Mesela bunun gibi ama derdimi anlatmak için çizdim bi şey, daha iyisini yaparsın.Beyaz olmasın mı diyorsun yani?
Oldu sanırım?İçi beyaz olsun ama kenarları gri falan olsun. Mesela bunun gibi ama derdimi anlatmak için çizdim bi şey, daha iyisini yaparsın.
Ekli dosyayı görüntüle 4294
@OzaN Şu an güzel oldu ama uyumlu olması açısında resimdeki renk olması daha iyi olmaz mı? Hani tablonun alındığı çerçeve rengi.
Ekli dosyayı görüntüle 4300
Koyulaşmasını ben de istedim ama sanırım birleşik tasarlamışlar kolay bir şekilde yapamadım. Daha sonra tekrar denerim belki.İşaretlediğin alan biraz koyulaşsın bende çok karıştırıyorum.
Oldu ama oylamanın alındığı çerçeve renk olsa forumun temasına daha uyar gibi. Yukarıdaki resimdeki gibi.Oldu sanırım?
Ben dikkat etmemiştim mesela. Bu tip detayları bildirirseniz hep beraber daha güzel hale getirebiliriz.
Koyulaşmasını ben de istedim ama sanırım birleşik tasarlamışlar kolay bir şekilde yapamadım. Daha sonra tekrar denerim belki.