FavoriForumum Yenilendi!

Ben sahsen ilk bu konu konusuldugunda pek degisim taraftari degildim, ama suan ki görünüm gercekten harika oldu. Gerek cep telefonundaki mobil versiyonu, gerek Tapatalk'ta begen butonunun geri gelmesi (diger türlü suan icin degisim yok; düzenle, sikayet et, kimler online bende daha önce vardi), gerekse bilgisayar versiyonu harika oldu. Forum daha hizli gibime geliyor bana.

Tek eksik olarak sanirim sadece kimlerin konuda oldugu veya daha önce bu konuya girip ciktigi görünmemesi.

Excel'de tablo hazirlayip buraya ekleyebiliyorum ama daha tam test etmedim herseyi.

Baska eksik var mi ki benim daha fark etmedigim?

Evet kimlerin konuda online olduğuyla ilgili sıkıntı var.

Tablo sistemi eski sitedeki gibi iyi olmayacak ama yine de işimizi göreceğiz bir şekilde.

Başka önemli eksik kalmadı gibi aklıma gelen. Sizler söylemeye devam edin eksikleri.

Bir de bazı eksikleri söylediğiniz halde unutmuş olabilirim tekrar tekrar söylemekten çekinmeyin.

İyiki söyledin çekiniyordum söylemeye.

Kim Nerede Online Listesinde üyeleri başa alacaktın.

Bi de başta uptade interval var top 15`in yenilenmesi seçeneklerde sadece 300 ve 900 saniye var çok uzun. Bu 60, 120 falan olsa.

Top15'teki konuların adlarının kısaltılması pek güzle olmuyor sanki
Yan tarafı bomboş oluyor.

Konuda kimlerin olduğu veya görüntülediği kısım da yine olabilir @OzaN

Bir de bazı eksikleri söylediğiniz halde unutmuş olabilirim tekrar tekrar söylemekten çekinmeyin.
Neler yeni'ye otomatik düşse yeni etkinlikler. Beğeni etkinliği gözükmese daha iyi.

Kimler online listesi otomatik yenilensin.

EveN'in yazdığı küçük yeşil nokta da olabilir.

Bir de konuları görüntülerken de New Posts yazan yer olacaktı.

Son düzenleme:

Kimler online listesindeki ayarı ekledim yapılacaklar listesine.

Top 15'in o kadar sık yenilenmeme sebebi performans kaybı olabilmesi. O zaman şöyle bir şey yaparım. Default ayarını 1800 falan çok yüksek yaparım ama 60 seçilebilir yaparım.

Top15'teki konuların adlarının kısaltılması pek güzle olmuyor sanki
Yan tarafı bomboş oluyor.

Çözünürlüklerle alakalı o. Senin çözünürlük çok yüksek olduğundan öyle gözüküyor sanırım. Çözünürlüğe bağımlı olmayan bir hale getirmeye çalışacağım...

Konuda kimlerin olduğu veya görüntülediği kısım da yine olabilir @OzaN

Olmuyor maalesef. Sanırım performans sorunu yaratan bir özellik olduğundan eklememişler. Eklenti de bulamadım bununla ilgili. Bir tane paralı eklenti buldum konuyu kimler okuduğunu bir yere tıklayınca gösteriyor ama o da çok kullanışlı değil gibi geldi bana...

Neler Yeni'yi de yenilesek olur mu otomatik düşme olmazsa?

Kimler online otomatik yenilensini listeye ekliyorum.

Yeşil noktayı da ekliyorum ama olursa yeşil nokta şeklinde değil çok daha değişik olacak.

Konuları görüntülerken New Posts vs gözükmesini de ekliyorum listeye.

@OzaN Evet, defaultı 1800 hatta üstü bile yapabilirsin. Zaten en azı 300 saniye 5 dakika demek ki, hiç kimse anasayfada bu kadar beklemez.

Seçeneklerde 60, hatta 30 falan olursa harika olur.

••• Tapatalk Mesaj •••

"Forumu Okundu Isaretle" butonuna tikladiktan sonra bir pencere aciliyor ve tekrar soruyor. Uygula'ya tiklamak zorunda kaliyoruz. O pencereyi iptal edemez miyiz?

Profil mesajlarında da smileyler gözükse?

Her sayfadaki mesaj sayısı da yine 15 olsun. Eski konularda karışıklık olabilir.

Profile girdigimizde sol tarafta istatistikler var. Oraya "Konu Sayisi" eklenecek mi?
Veya TOP15'de "Top Thread Starters" geri gelecek mi?

@OzaN Videoların linkini yolladıkta direkt video olarak yükseniyor mesaja. İlla video seçeneğine url`yi kopyalamamız gerekmiyormuş.