FavoriForumum Yeni Tanıtım Fragmanı | 2013'e Özel

tanıtım da müzikte görüntülerde şahane furkan eline sağlık

herşey muhteşem olmuş ...

emeğine saglık güzel olmuş. müzik bence iyi arkadaşlar begenmesi için serdar ortaç mı döşeseydin acaba :))) müzik hangi dizinindi ya çıkaramadım. ayrıca destere ile emreyi aynı kareye alman çok iyi gönderme :))))

herkesi kendimiz gibi art niyetli olarak görmememiz gerekiyor :)

o açıdan furkanın burda gönderme yapmasından ziyade başka bir amaçla yola çıktığına eminim, herkesi kendinle karşılaştırıp ince ayar göndermeler yapan kişiler olarak damgalama hataya düşersin beyazsoy ....

Harika Olmuş ELLERİNE SAĞLIK.
beni Sonlara Atman Ayrı Bir Üzüntü Tabi :( ...

Sagol Mehmet ama seni sonlara atmadim estagfurullah. Hemen hemen TOP 200'ün listesine göre belirlendi siralamalar :)

@destere @beyazsoy Ne gibi bir gönderme yapabilirdim ki, ben anlamadim olayi? :)

Sagol Mehmet ama seni sonlara atmadim estagfurullah. Hemen hemen TOP 200'ün listesine göre belirlendi siralamalar :)

@destere @beyazsoy Ne gibi bir gönderme yapabilirdim ki, ben anlamadim olayi? :)

seninle alakası yok saten furkan beyazsoyun hayalleri bunlar ::)

gönderme uzmanı arkadaş herkesi gönderme yapıyor zannetmiş ona cevap verdim :))

şaka yaptım tabiki furkan gonderme yapmadi yapmazla ... ama destere bunu kötü anladıysa o desterının kötü niyeti ben kimseye bel altı espiri ile gonderme yapmam o baskalarınin huyu :))))))

Teşekkürler muhtesemyuzyıl :)

@vhp Şu an aktif olan ve 2013'te de bizlerle olmayı düşünen üyelerin adı yazılı :)