FavoriForumum Yeni Tanıtım Fragmanı | 2013'e Özel

Eline sağlık uğraşmışsın da o alttaki mail adresi bozmuş biraz. :D

Acaba ilerleyen günlerde bir fragman yarışması mı yapsak :):)

Aslinda çikartacaktim ama benim emege saygim sonsuz. Bu çekimleri yapan arkadasin emegini bosa çikartmak istemedim.

Benim ilerleyen günlerde yeni fragmanlarim da olacak. Ama daha kisiye özel. :)

emeğine saglık güzel olmuş. müzik bence iyi arkadaşlar begenmesi için serdar ortaç mı döşeseydin acaba :))) müzik hangi dizinindi ya çıkaramadım. ayrıca destere ile emreyi aynı kareye alman çok iyi gönderme :))))

emeğine saglık güzel olmuş. müzik bence iyi arkadaşlar begenmesi için serdar ortaç mı döşeseydin acaba :))) müzik hangi dizinindi ya çıkaramadım. ayrıca destere ile emreyi aynı kareye alman çok iyi gönderme :))))

Çok tesekkürler beyazsoy. Özellikle bu müzigi seçtim, görüntülerle beraber. Bir Fatmagül'ün Suçu Ne jenerik görüntüsü yapmaya çalistim. Müzik Benim Için Üzülme'ye ait :)

Seni de "ve" yaptim Forumdash ile beraber :)

Bence müzik de güzel olmuş o Fenerbahçe bayraklı yer var keşke orada beni yazsaydın. :D
Tek başımayım bi de o tam cool olmuş. :D

Bence müzik de güzel olmuş o Fenerbahçe bayraklı yer var keşke orada beni yazsaydın. :D
Tek başımayım bi de o tam cool olmuş. :D

Tesekkür ederim. :)

Ilerleyen günlerde kisilere özel pörtföy/biyografi hazirliyorum, özel ve sürprizli olacak.. :)

Çoooook teşekkur ederim beni sonlarda yazarak sanki onur ödülü verilen esaslı oyuncu gibi hissettim kendimi :X teşekkur ederim tekrardan:X

saol kardeş aranıza 2 hafta gıbı kısa sürede gırsemde benide unutmamışsınız emeğiniz sağlık harıka bırçalışma olmuş
siiizlerle olmaktan çok bahtiyarım saolun varolun

güzel olmuş eline sağlık ama müzik olmamış :D

- - - Ekleme - - -

3.sıra çakırın sırası süper :D beğendim :D