FavoriForumum Yeni Tanıtım Fragmanı | 2013'e Özel

Eline sağlık uğraşmışsın da o alttaki mail adresi bozmuş biraz.

Acaba ilerleyen günlerde bir fragman yarışması mı yapsak

Güzel ama müzik daha uyumlu olabilirdi

Aslinda çikartacaktim ama benim emege saygim sonsuz. Bu çekimleri yapan arkadasin emegini bosa çikartmak istemedim.

Benim ilerleyen günlerde yeni fragmanlarim da olacak. Ama daha kisiye özel.

emeğine saglık güzel olmuş. müzik bence iyi arkadaşlar begenmesi için serdar ortaç mı döşeseydin acaba
)) müzik hangi dizinindi ya çıkaramadım. ayrıca destere ile emreyi aynı kareye alman çok iyi gönderme
)))

Çok tesekkürler beyazsoy. Özellikle bu müzigi seçtim, görüntülerle beraber. Bir Fatmagül'ün Suçu Ne jenerik görüntüsü yapmaya çalistim. Müzik Benim Için Üzülme'ye ait

Seni de "ve" yaptim Forumdash ile beraber

ayrıca bana kıyak yapmışsın onun içinde teşekürler
)))))

Bu fragman yarışmasında RevaN'a rakip tanımam, çok gerçekçi yapıyor. Açık ara RevaN şampiyon olur.

Bence müzik de güzel olmuş o Fenerbahçe bayraklı yer var keşke orada beni yazsaydın.

Tek başımayım bi de o tam cool olmuş.

Bence müzik de güzel olmuş o Fenerbahçe bayraklı yer var keşke orada beni yazsaydın.

Tek başımayım bi de o tam cool olmuş.

Tesekkür ederim.

Ilerleyen günlerde kisilere özel pörtföy/biyografi hazirliyorum, özel ve sürprizli olacak..

Çoooook teşekkur ederim beni sonlarda yazarak sanki onur ödülü verilen esaslı oyuncu gibi hissettim kendimi
teşekkur ederim tekrardan

saol kardeş aranıza 2 hafta gıbı kısa sürede gırsemde benide unutmamışsınız emeğiniz sağlık harıka bırçalışma olmuş
siiizlerle olmaktan çok bahtiyarım saolun varolun

saol kardeş aranıza 2 hafta gıbı kısa sürede gırsemde benide unutmamışsınız emeğiniz sağlık harıka bırçalışma olmuş
siiizlerle olmaktan çok bahtiyarım saolun varolun

Asil ben tesekkür ederim forumumuza katildigin için

güzel olmuş eline sağlık ama müzik olmamış

- - - Ekleme - - -

3.sıra çakırın sırası süper
beğendim