istediğim mesaja cevap verir istediğim mesajdan alıntı yaparım sana mı soracam kıza bak ya
emre sende bedevi şansı var sen sonuncu olursun ben söyliyim şimdiden)))))))))))))))))))))))))
ozan mesajları görünce herkesi banlıcak forumda tek kalıcak
en güzel mesajlar benim dikkat edersen mod olacak adamdım ama harcanıyorum burda
en güzel mesajlar benim dikkat edersen mod olacak adamdım ama harcanıyorum burda
hep demişimdir ozanın yerinde gözü var bu desterenin
bende söylüyorum zaten gizli bişey değilki))
bende söylüyorum zaten gizli bişey değilki))
her an polis basabilir evini
polis basmaya cesaret edemez çeneme kimse dayanamaz bakki polisler kendi kendilerini kelepçeliyorlar)
bu arada sonuçlar ne zaman açıklanıyor ..
yav ne kadar büyüttün olayı sana bişey dedik sanki hecvp verip vermemene ben karışamam sadece benim msjlarımı alıntı yaparak cvp vermezsen sevinirim dedim bir rica olarakda algılayabilirsin anlaşamadığımız zıt düşüncelerede olduğumuz gün gibi ortada o yüzden ortam gerilmesin diye bu öneride bulunmuştum istediğin gibi davranmakda serbestsin ama bu andan itibaren benim msjlarımı alıntılayarak yazdığın hiçbir msja cvp vermeyeceğim sonra cvp veremedi korktu kaçtı gibi yorumlar yapmada
bu bile yetmez;
😀d😀d😀d😀d😀d😀d😀d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?