salı galiba ozan meraktan çatlatmaya niyetli en iyisi bi geyik darbesiyle yönetimden uzaklaştırmak
yedek üyelerden şansımız olmazmı!! salıya kadar asil üyelerden çekilen olursa, yedek olarak araya sıkışırız çaktırmadan )
salı galiba ozan meraktan çatlatmaya niyetli en iyisi bi geyik darbesiyle yönetimden uzaklaştırmak
susmak en iyisi devam edersek mod. seçilme sanşımız bile 0 olabilirdaha devam ederse banlancaz
yedek üyelerden şansımız olmazmı!! salıya kadar asil üyelerden çekilen olursa, yedek olarak araya sıkışırız çaktırmadan )
susmak en iyisi devam edersek mod. seçilme sanşımız bile 0 olabilir
önce yedek üyenin şartlara uyması lazım
senin tipin kayıksalıya kadar şartları dağıtırız piyasayı ) 1000 konu açarım ) o değilde ben fazla ceza aldımmı la ordan sanki kaybederim gibi )))))))
yemin ettim bundan sonra oradaki sorularda yazan aynısını yapmaya çalışıcam ama bu gün danger ve ozanla haxball'da maç yapıyorduk admin benim seçilme sanşım varmış dedi ben karışmayım artık yoksa bu sanşı kaybedebilirimzaten o sorulardan sonra şansımız eksilerde
senin tipin kayık
yemin ettim bundan sonra oradaki sorularda yazan aynısını yapmaya çalışıcam
yemin ettim bundan sonra oradaki sorularda yazan aynısını yapmaya çalışıcam
benden mi ?çok geç @destere tuzağa düştün en büyük rakipten kurtuldum
tipimi gören yok zaten ordan sıyırmak kolayda şu ceza işi beni zorluyor) hep senin yüzünden son cezayla limiti sanki doldurmuştum ))
20 puanın var limit filan kalmamış
herkes bu konuya geldi site yavaşladı benim kaç puanım var ? muhtemelen 0'dır20 puanın var limit filan kalmamış
herkes bu konuya geldi site yavaşladı benim kaç puanım var ? muhtemelen 0'dır
mod değilsin nerden biliyon ?
herkes bu konuya geldi site yavaşladıbenim kaç puanım var ? muhtemelen 0'dır