FavoriForumum.Net 2012 Mayıs Moderatör Aday Değerlendirme Anketleri Açıldı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozan mesajları görünce herkesi banlıcak forumda tek kalıcak:F

istediğim mesaja cevap verir istediğim mesajdan alıntı yaparım sana mı soracam kıza bak ya :D

cvp verip vermemene ben karışamam sadece benim msjlarımı alıntı yaparak cvp vermezsen sevinirim dedim bir rica olarakda algılayabilirsin anlaşamadığımız zıt düşüncelerede olduğumuz gün gibi ortada o yüzden ortam gerilmesin diye bu öneride bulunmuştum istediğin gibi davranmakda serbestsin ama bu andan itibaren benim msjlarımı alıntılayarak yazdığın hiçbir msja cvp vermeyeceğim sonra cvp veremedi korktu kaçtı gibi yorumlar yapmada

polis basmaya cesaret edemez çeneme kimse dayanamaz bakki polisler kendi kendilerini kelepçeliyorlar:))

bu arada sonuçlar ne zaman açıklanıyor ..

salı galiba ozan meraktan çatlatmaya niyetli :D en iyisi bi geyik darbesiyle yönetimden uzaklaştırmak

cvp verip vermemene ben karışamam sadece benim msjlarımı alıntı yaparak cvp vermezsen sevinirim dedim bir rica olarakda algılayabilirsin anlaşamadığımız zıt düşüncelerede olduğumuz gün gibi ortada o yüzden ortam gerilmesin diye bu öneride bulunmuştum istediğin gibi davranmakda serbestsin ama bu andan itibaren benim msjlarımı alıntılayarak yazdığın hiçbir msja cvp vermeyeceğim sonra cvp veremedi korktu kaçtı gibi yorumlar yapmada
yav ne kadar büyüttün olayı sana bişey dedik sanki he

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
172,555
Üyeler
8,475
Son Üye
sdbHh88hd