Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben kimseyi karıştırmam.Ense traşını bilirim herkesin.Ve Sen Osman ölüler bir hiçtir.Ve sende öylesin.Ve seni şu an kimse duyamıyor.Sadece cehennem ateşlerinin sesini duyabilirsin sen!
Teslim olmak yetmez.Teslim olmak bir kurtuluş olmayacak.Asya'ya götürüyorum seni.Zindana kapatılacaksın.Legend Killer Reis seninle özel bir görüşme yapacak birazdan.Sakın ses çıkarma.Nefesimi her daim kulaklarında hissedeceksin.Ve bir hata sonucu seni ipte sallandırmak istemeyiz.
OsmanAslan'ı zihin kontrolüne aldık Efendim.Kayıt stüdyosuna birazdan görevliler tarafından götürülecek.Olayları odamdaki kameradan takip ediyor olacağım efendim.Herhangi bir sorun olursa size mail yoluyla ulaşırım.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.