Ben kız arkadaşıma bile korktuğu, huylandığı halde köpekleri sevdirmiş biriyim ki şuan ayrı da olsak o hala seviyor köpekleri.Dokunamıyorum, huylanıyorum yani korktuğumdan değil.![]()
Ben kız arkadaşıma bile korktuğu, huylandığı halde köpekleri sevdirmiş biriyim ki şuan ayrı da olsak o hala seviyor köpekleri.Dokunamıyorum, huylanıyorum yani korktuğumdan değil.![]()
Beton döktüm o sevginin üstüne kimse deşemezHayvan sevgisi insanın yüreğindedir aslında ama sen o sevginin üzerine kar yağdırmışsın, ben ise tuz olmaya geliyorum.![]()
Beton delici kullanırım ben de.Beton döktüm o sevginin üstüne kimse deşemez![]()
Aynen güvercinimin adı Çaçaydı Esra. Yapabilirsin Esra.Esra cabuk isinir bence. O yürek var onda![]()
Evet kuş besledim 2 sene boyunca sonra araya üniversite eğitim falan derken bırakmak zorunda kaldım.bu arada beyaz olanın çok güzel olduğunu demeden geçemeyeceğimdemek kuşda besledin çok iyi ya
@denizz19
Hadi bakalım merakla bekliyoruz o zaman diğer resimleriBeton delici kullanırım ben de.
Aynen güvercinimin adı Çaçaydı Esra. Yapabilirsin Esra.
Evet kuş besledim 2 sene boyunca sonra araya üniversite eğitim falan derken bırakmak zorunda kaldım.![]()
Huylanıyorum ama ya.Ben kız arkadaşıma bile korktuğu, huylandığı halde köpekleri sevdirmiş biriyim ki şuan ayrı da olsak o hala seviyor köpekleri.Yani imkansız diye bir şey yok.
Beton delici kullanırım ben de.
Aynen güvercinimin adı Çaçaydı Esra. Yapabilirsin Esra.
Evet kuş besledim 2 sene boyunca sonra araya üniversite eğitim falan derken bırakmak zorunda kaldım.![]()
Ben tavuk, civciv, horoz, ördek, tavşan, muhabbet kuşu, akvaryum balığı, köpek, kedi, papağan her şey besledim. Ki hala da balık ve muhabbet kuşum var. Ama ayrılmak gerçekten üzücü.hadi yaa kötü olmuş...bak işte eğitim zararlarıbirde insan alışınca bırakamıyorda yaww.bende civciv besledim kesilirken ağlamaktan beter oldum....
Ben tavuk, civciv, horoz, ördek, tavşan, muhabbet kuşu, akvaryum balığı, köpek, kedi, papağan her şey besledim. Ki hala da balık ve muhabbet kuşum var. Ama ayrılmak gerçekten üzücü.
Haha iyiymiş ne güzel de uyarıyorsunarkadaşlar konuya yorum yapan arkadaşlar ilk mesajdan alıntı yapmayın ikide bir bildirim geliyo![]()
Sincap iyiymiş.way wayy bende evde bir ara sincap besledim başıma çok pis olaylar açtıgönderdik gitti...kaplumbağa besledim...kedi,muhabbet kuşu öyle yani ama senin kadar değil
![]()
yav en anlamadığım şey konudan alıntı yapılması zaten konuya yorum yapmıyoz mu neyini alıntıılıyon demiHaha iyiymiş ne güzel de uyarıyorsun
Sincap iyiymiş.![]()
Haha iyiymiş ne güzel de uyarıyorsun
Sincap iyiymiş.![]()
Ona ben de gıcık oluyorum çoğu kez.yav en anlamadığım şey konudan alıntı yapılması zaten konuya yorum yapmıyoz mu neyini alıntıılıyon demi![]()
Bu etkinliğimin amacı zaten ilgisiz olanların ilgisini çekmek. İlgili olan zaten değer verip bakar, ama benim asıl çekmek istediğim kişiler sizlersiniz. O yüzden ara ara takipte kalmanı isterim.konuda ilgimi çeken bişeyde yok ki yorum yapimmuhabbeti değiştirsek mesajlar hemen siliniyo
köpeklerden hiç korkmam bilerek yanlarından geçerim hatta artislik olsun diye![]()
benim ilgimi hiç çekmiyo boşuna benimle uğraşmaBu etkinliğimin amacı zaten ilgisiz olanların ilgisini çekmek. İlgili olan zaten değer verip bakar, ama benim asıl çekmek istediğim kişiler sizlersiniz. O yüzden ara ara takipte kalmanı isterim.![]()
Peşin hükümlü olma be Ramazan hemen.benim ilgimi hiç çekmiyo boşuna benimle uğraşma![]()
yav deniz harbiden hayvanlara karşı bi sempatim yok bi tek aslanları severim evde aslan beslerim aslındaPeşin hükümlü olma be Ramazan hemen.![]()