Favoriforumum Evcil Dostlar Projesi Resim Bölümü !

Beton döktüm o sevginin üstüne kimse deşemez :kiki:
Beton delici kullanırım ben de. :A

Esra cabuk isinir bence. O yürek var onda :D
Aynen güvercinimin adı Çaçaydı Esra. Yapabilirsin Esra. :D

bu arada beyaz olanın çok güzel olduğunu demeden geçemeyeceğim :) demek kuşda besledin çok iyi ya :D @denizz19
Evet kuş besledim 2 sene boyunca sonra araya üniversite eğitim falan derken bırakmak zorunda kaldım. :(

Beton delici kullanırım ben de. :A

Aynen güvercinimin adı Çaçaydı Esra. Yapabilirsin Esra. :D

Evet kuş besledim 2 sene boyunca sonra araya üniversite eğitim falan derken bırakmak zorunda kaldım. :(

hadi yaa kötü olmuş...bak işte eğitimin zararları :D birde insan alışınca bırakamıyorda yaww.bende civciv besledim kesilirken ağlamaktan beter oldum....

hadi yaa kötü olmuş...bak işte eğitim zararları :D birde insan alışınca bırakamıyorda yaww.bende civciv besledim kesilirken ağlamaktan beter oldum....
Ben tavuk, civciv, horoz, ördek, tavşan, muhabbet kuşu, akvaryum balığı, köpek, kedi, papağan her şey besledim. Ki hala da balık ve muhabbet kuşum var. Ama ayrılmak gerçekten üzücü.

arkadaşlar konuya yorum yapan arkadaşlar ilk mesajdan alıntı yapmayın ikide bir bildirim geliyo :)

Ben tavuk, civciv, horoz, ördek, tavşan, muhabbet kuşu, akvaryum balığı, köpek, kedi, papağan her şey besledim. Ki hala da balık ve muhabbet kuşum var. Ama ayrılmak gerçekten üzücü.

way wayy bende evde bir ara sincap besledim başıma çok pis olaylar açtı :D gönderdik gitti...kaplumbağa besledim...kedi,muhabbet kuşu öyle yani ama senin kadar değil :D

konuda ilgimi çeken bişeyde yok ki yorum yapim :D muhabbeti değiştirsek mesajlar hemen siliniyo :D
köpeklerden hiç korkmam bilerek yanlarından geçerim hatta artislik olsun diye :kiki:

konuda ilgimi çeken bişeyde yok ki yorum yapim :D muhabbeti değiştirsek mesajlar hemen siliniyo :D
köpeklerden hiç korkmam bilerek yanlarından geçerim hatta artislik olsun diye :kiki:
Bu etkinliğimin amacı zaten ilgisiz olanların ilgisini çekmek. İlgili olan zaten değer verip bakar, ama benim asıl çekmek istediğim kişiler sizlersiniz. O yüzden ara ara takipte kalmanı isterim. :)

Bu etkinliğimin amacı zaten ilgisiz olanların ilgisini çekmek. İlgili olan zaten değer verip bakar, ama benim asıl çekmek istediğim kişiler sizlersiniz. O yüzden ara ara takipte kalmanı isterim. :)
benim ilgimi hiç çekmiyo boşuna benimle uğraşma :D