Favoriforumum Evcil Dostlar Projesi Resim Bölümü !

sakın söyleme, şaka yaptım de
Şaka değil ne var bunda sen sevmediğin için anormal geliyor ama ben ağzından öperim bile.

bekliyorum... bende kışın malesef bakamıyorum sen bu konuda iyisin ...hayvana vakit ayırırsam gezemem tozamam ... ama yazın müthiş... arkadaş oluyorlar bana yazlıkda ...
Valla yaz kış farketmiyor benim için onlar her zaman her yerdeler.

sakın söyleme, şaka yaptım de

aslında öylede....bende hiç haz etmem ama yalamasıda güzel oluyor bende sonradan fark ettim haaa benimkide benim yüzümü yalamıştı hayvanı kovaladım eve almamıştım
sonra alındı malındı ....yemek yemedi

Demek zavallı hayvanları birbirine düşürüyorsun?

şuna bak sen o aç haliyle bir de hava mı yapıyor sana

Şaka değil ne var bunda sen sevmediğin için anormal geliyor ama ben ağzından öperim bile.

Valla yaz kış farketmiyor benim için onlar her zaman her yerdeler.

İştede ben kışın bakamıyorum apartmanda..apatmanın biizm olmasına rağmenn şikayetçi olanlar var sonra anam-babam bana söyleniyor

Helal olsun ama kızma ona o sevdiği için yapıyor bunu Yakup sevmediği için normal gelmiyor ama çok doğal bir tepki.

sen bence hayvan amacında değil yalatma amacındasın deniz
bu ne yalatma aşkı
Haha lütfen +18'e kaçmayalım.
Yalatmak güzeldir diyeceğim de o nasıl bir cümle olur bilmiyorum. Hayvanların yalamasını seviyorum of o daha da beter oldu.

şuna bak sen o aç haliyle bir de hava mı yapıyor sana

ya ben annemin babamın içtiği bardağı kullanmayan kişiyim hayvan yalayınca iyi bir şeyler yedi benden kovaladım üstüne su attım felan aynen bide 2 gün yemek yemedi
tabi bende çok yüz vermiyordum.. ondandır sonra sarılınca felan başladı yemeğe

için fesatlaşmiş senin +18 lik bi amacım yoktu genel olarak söyledim öyle

bu arada konuştukça daha da kötüleşiyor cümleler deniz dediğin gibi

ben olsam sen kaybedersin der suratına dahi bakmam

Bence de konu sapmasın netice de köpek işte.
hadi bakalım bekliyoruz diğer fotoğrafları, bu sefer köpek sana su içiriyomuş bir de

ben olsam sen kaybedersin der suratına dahi bakmam

hadi bakalım bekliyoruz diğer fotoğrafları, bu sefer köpek sana su içiriyomuş bir de

oha naptın sen hayvana kıyamam ki ben ona
ama sonradan bir kaç sefer daha yaladı hiç haz etmem ama sonrasında alıştım diyelim

Fotoğraflarım 20 hazirandan itibaren naklen ve naklen bu ekranda olacak
bende paylaşmaya devam edeceğim...