Teşekkürler çok daha güzelleri gelecek yakında.Resimler çok harika..özellikle o elinle su içirdiğin felan@denizz19
Teşekkürler çok daha güzelleri gelecek yakında.Resimler çok harika..özellikle o elinle su içirdiğin felan@denizz19
Teşekkürler çok daha güzelleri gelecek yakında.![]()
sakın söyleme, şaka yaptım deYüzümü yalattığımı söylemeyeyim o zaman.
Benle oynamak için yarışıyorlar aslında. Ben de birine yüz veriyorum öbürü de kıskançlık yapıp diğerine saldırıyor.Böylece bu anı yakalıyorum.
![]()
Şaka değil ne var bunda sen sevmediğin için anormal geliyor ama ben ağzından öperim bile.sakın söyleme, şaka yaptım de![]()
Valla yaz kış farketmiyor benim için onlar her zaman her yerdeler.bekliyorum... bende kışın malesef bakamıyorum sen bu konuda iyisin ...hayvana vakit ayırırsam gezemem tozamam ... ama yazın müthiş... arkadaş oluyorlar bana yazlıkda ...![]()
sakın söyleme, şaka yaptım de![]()
sen bence biraz abartıyosun çok nadir çıkar köpeğe suratını yalatan, öpenŞaka değil ne var bunda sen sevmediğin için anormal geliyor ama ben ağzından öperim bile.
Valla yaz kış farketmiyor benim için onlar her zaman her yerdeler.![]()
Demek zavallı hayvanları birbirine düşürüyorsun?Yüzümü yalattığımı söylemeyeyim o zaman.
Benle oynamak için yarışıyorlar aslında. Ben de birine yüz veriyorum öbürü de kıskançlık yapıp diğerine saldırıyor.Böylece bu anı yakalıyorum.
![]()
Ben de o nadir olan kişiyim işte. Emin ol hayvanseverlerin hemen hepsi bunu yapabilecek kapasitede insanlardır. Ben danaya bile suratımı yalatan insanım.sen bence biraz abartıyosun çok nadir çıkar köpeğe suratını yalatan, öpen![]()
şuna bak sen o aç haliyle bir de hava mı yapıyor sanaaslında öylede....bende hiç haz etmem ama yalamasıda güzel oluyor bende sonradan fark ettim haaa benimkide benim yüzümü yalamıştı hayvanı kovaladım eve almamıştımsonra alındı malındı ....yemek yemedi
![]()
Şaka değil ne var bunda sen sevmediğin için anormal geliyor ama ben ağzından öperim bile.
Valla yaz kış farketmiyor benim için onlar her zaman her yerdeler.![]()
İşin eğlencesi orada zaten birbirlerini incitmeden kırmadan şakalaşıyorlar. Zaten incitirlerse benim tepkimle karşı karşıya kalıyorlar onu da yapmıyorlar zaten.Demek zavallı hayvanları birbirine düşürüyorsun?![]()
sen bence hayvan amacında değil yalatma amacındasın denizBen de o nadir olan kişiyim işte. Emin ol hayvanseverlerin hemen hepsi bunu yapabilecek kapasitede insanlardır. Ben danaya bile suratımı yalatan insanım.![]()
Helal olsun ama kızma ona o sevdiği için yapıyor bunu Yakup sevmediği için normal gelmiyor ama çok doğal bir tepki.aslında öylede....bende hiç haz etmem ama yalamasıda güzel oluyor bende sonradan fark ettim haaa benimkide benim yüzümü yalamıştı hayvanı kovaladım eve almamıştımsonra alındı malındı ....yemek yemedi
![]()
Haha lütfen +18'e kaçmayalım.sen bence hayvan amacında değil yalatma amacındasın denizbu ne yalatma aşkı
![]()
şuna bak sen o aç haliyle bir de hava mı yapıyor sana![]()
için fesatlaşmiş senin +18 lik bi amacım yoktu genel olarak söyledim öyleHelal olsun ama kızma ona o sevdiği için yapıyor bunu Yakup sevmediği için normal gelmiyor ama çok doğal bir tepki.
Haha lütfen +18'e kaçmayalım.Yalatmak güzeldir diyeceğim de o nasıl bir cümle olur bilmiyorum. Hayvanların yalamasını seviyorum of o daha da beter oldu.
![]()
Bence de konu sapmasın netice de köpek işte.için fesatlaşmiş senin +18 lik bi amacım yoktu genel olarak söyledim öyle
bu arada konuştukça daha da kötüleşiyor cümleler deniz dediğin gibi![]()
ben olsam sen kaybedersin der suratına dahi bakmamya ben annemin babamın içtiği bardağı kullanmayan kişiyim hayvan yalayınca iyi bir şeyler yedi benden kovaladım üstüne su attım felan aynen bide 2 gün yemek yemeditabi bende çok yüz vermiyordum.. ondandır sonra sarılınca felan başladı yemeğe
![]()
hadi bakalım bekliyoruz diğer fotoğrafları, bu sefer köpek sana su içiriyomuş bir deBence de konu sapmasın netice de köpek işte.![]()
ben olsam sen kaybedersin der suratına dahi bakmam
hadi bakalım bekliyoruz diğer fotoğrafları, bu sefer köpek sana su içiriyomuş bir de![]()
Yok artık.ben olsam sen kaybedersin der suratına dahi bakmam
hadi bakalım bekliyoruz diğer fotoğrafları, bu sefer köpek sana su içiriyomuş bir de![]()