Sende iyisin diyim bari de kavga çıkmasın.Benden güzel mi yani
Ağzın eğilir be Yakup. Onun gibi tatlıcan bir köpüş mü var![]()
Sende iyisin diyim bari de kavga çıkmasın.Benden güzel mi yani
Ağzın eğilir be Yakup. Onun gibi tatlıcan bir köpüş mü var![]()
Yok canım köpek güzel çıktı biliyorum benim güzel çıktığımı söylemene gerek yokSende iyisin diyim bari de kavga çıkmasın.![]()
Gözleri parlamış kamerada onun teşekkürler.Denizz köpek'in gözleri güzel... sende iyisin beaa... beraber iyisiniz @denizz19
Gözleri parlamış kamerada onun teşekkürler.![]()
Yok KırklareliliBiliyorum canım benim öylesine dedim kameradan parlamış.. şşeyy yaa sivaslımı hayvann
Yok Kırklarelili![]()
Kangal değil yalnız ona benzer ama değil.yok beaa bence sivaslıyı andırıyor....
Kangal değil yalnız ona benzer ama değil.![]()
Ben beğenmedim şaka şaka dislike gelince dislikelıcam![]()
Yeni bir kuçi kuçimizle birlikteyiz emeğe saygı beğene tık tık.@mrt-06 @Polat Şaşmaz @kvp-medya @xBUGRAx @BesaleT @destere @xemrexxx @Yakamoz-Asi @OzaN @Forumdash @yakup09 @ Bully @yatutarsa @sürgünüm @KayıpSehir @darksaal @gözlemci
Erkek erkeğe poz.![]()
Yeni bir kuçi kuçimizle birlikteyiz emeğe saygı beğene tık tık.@mrt-06 @Polat Şaşmaz @kvp-medya @xBUGRAx @BesaleT @destere @xemrexxx @Yakamoz-Asi @OzaN @Forumdash @yakup09 @ Bully @yatutarsa @sürgünüm @KayıpSehir @darksaal @gözlemci
Harika![]()
Bu köpek ayni Karadayi dizisindeki Boncuk'a benziyor @ABAY_06 @Forumdash @sürgünüm![]()
Yeni bir kuçi kuçimizle birlikteyiz emeğe saygı beğene tık tık.[/USER]
Röportaj yapayım köpekle zaten pek bir asil duruyordu
Röportaj yapayım köpekle zaten pek bir asil duruyordu![]()
Yakın bir arkadaşımKiz arkadasin kim bu arada fotografi ceken![]()