Bence hepsi de güzel olmuş @Harunnn60. İyi olan kazansın.Bu 2 resimde ki amacım bu forumda bir aile olduğumuzu anlatmaya çalışıyor .
Ama resimler nedense HD olmadı
Not : resimleri koyarken sol alt köşedeki favoriforumum.net yazısını sistem ekliyor normalde o yazı yok
Sloganlarda küçük değişiklik yaptım.
Ekli dosyayı görüntüle 42703
Ekli dosyayı görüntüle 42702
Bu resimde ise eski yıldız logo yerine yeni yıldız logoyu tercih ettim.Ekli dosyayı görüntüle 42701
@OzaN @Yakamoz-Asi @darksaal @mrt-06 @Bully @yatutarsa @Çiğdem- @destere @xemrexxx @gözlemci @sokak sanati @aserat54
bu daha büyük sanırım.
Ekli dosyayı görüntüle 42704
Maalesef "tarz değilsin".
Bu biraz daha iyi, ama daha güzel bir slogan bulunması lazım bana kalırsa.Bu nasıl gül bey@RüzgarGülü @OzaNEkli dosyayı görüntüle 42706
çatı olan güzel olmuş bence sloganın yazı tipi dışında
sağol yorumların içinBence hepsi de güzel olmuş @Harunnn60. İyi olan kazansın.
Bu biraz daha iyi, ama daha güzel bir slogan bulunması lazım bana kalırsa.
1 hoşuma gitti.Bu 2 resimde ki amacım bu forumda bir aile olduğumuzu anlatmaya çalışıyor .
Ama resimler nedense HD olmadı
Not : resimleri koyarken sol alt köşedeki favoriforumum.net yazısını sistem ekliyor normalde o yazı yok
Sloganlarda küçük değişiklik yaptım.
Ekli dosyayı görüntüle 42703
Ekli dosyayı görüntüle 42702
Bu resimde ise eski yıldız logo yerine yeni yıldız logoyu tercih ettim.Ekli dosyayı görüntüle 42701
@OzaN @Yakamoz-Asi @darksaal @mrt-06 @Bully @yatutarsa @Çiğdem- @destere @xemrexxx @gözlemci @sokak sanati @aserat54
bu daha büyük sanırım.
Ekli dosyayı görüntüle 42704
Aa ne var be gayet güzel bi logo olur forum hızlı yükselişe gecer
Güzel görünüyor, şansı var gibi.Renkler üzerinde değişiklikler yapabilirim. Gelen tepkilere göre 1-2 çalışma daha yaparım
Bu da siteye uygulanmış hali;
bence renkleri de çok güzel, yakışmış. ellerine sağlıkRenkler üzerinde değişiklikler yapabilirim. Gelen tepkilere göre 1-2 çalışma daha yaparım
çok güzel olmuş batuhan , foruma nasıl koydun amblemiRenkler üzerinde değişiklikler yapabilirim. Gelen tepkilere göre 1-2 çalışma daha yaparım
çok güzel olmuş ellerine sağlık
Aa @destere yide yanina al bi logo yapta görsünler logoyubu banner konusu benim uzmanlık alanım lisede web tasarım bölümünde css programlarının hepsini öğrenmiş ve çok iyi kullanıyorduk css3 programında bile bu logo konusunda çok iyi iş çıkartırım eğer ilgi gösterirsem yarışmaya aktılırsa diğer arkadaşlara haksızlık olur çünkü bu benim uzmanlık alanım oyüzden uzaktan izleyecem 🙂🙂🙂
hahaha ama @OzaN a inat şöylee dantelli bir logo yapabilirim
TeşekkürlerBence hepsi de güzel olmuş @Harunnn60. İyi olan kazansın.
Bu biraz daha iyi, ama daha güzel bir slogan bulunması lazım bana kalırsa.
1 hoşuma gitti.
yıldızlı olan da güzel aslında ama şimdikine benziyor oTeşekkürler
@yatutarsa da onu beğendi sadece renkleri farklı olsun dedi bende 3.resmi çok beğendim yıldızlı olanı , teşekkürler
evet o yıldızlı olan aynen , ben o resme bakınca sanki deniz logosu aklıma geliyoryıldızlı olan da güzel aslında ama şimdikine benziyor o
Rica ederim.Teşekkürler
@yatutarsa da onu beğendi sadece renkleri farklı olsun dedi bende 3.resmi çok beğendim yıldızlı olanı , teşekkürler
Güzel görünüyor, şansı var gibi.
Teşekkürler bunun mavi olanı da var ama o arka fonda pek görünmüyor ondan dolayı rengini değiştirdimbence renkleri de çok güzel, yakışmış. ellerine sağlık
Chrome'da bir ayarı var öğeyi denetle kısmından yapıyorsunçok güzel olmuş batuhan , foruma nasıl koydun amblemi
çok güzel olmuş ellerine sağlık
aa tamam hazır yapmışken benim 1.logo yada 3.logoyuda bir yapsana sana zahmet olmazsaTeşekkürler bunun mavi olanı da var ama o arka fonda pek görünmüyor ondan dolayı rengini değiştirdim
Chrome'da bir ayarı var öğeyi denetle kısmından yapıyorsun
Rica ederim.Teşekkürler bunun mavi olanı da var ama o arka fonda pek görünmüyor ondan dolayı rengini değiştirdim
Chrome'da bir ayarı var öğeyi denetle kısmından yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?