- Reaksiyon puanı
- 50,472
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Bakalım bu gece bir toplarım belki konudaki logoları ama katılımın pek iyi olduğu söylenemez.@OzaN sonuçlar bugün açıklanacak mı ?
Bakalım bu gece bir toplarım belki konudaki logoları ama katılımın pek iyi olduğu söylenemez.@OzaN sonuçlar bugün açıklanacak mı ?
En iyisi bu ))) emin ol )))Bende birşeyler yaptım umarım beğenilir
@yatutarsa @mrt-06 @kaan955 @destere @batuhankaralar @legolas9900 @OzaN
Ama geçen seneye kıyasla katılımın artması söz konusuBakalım bu gece bir toplarım belki konudaki logoları ama katılımın pek iyi olduğu söylenemez.
Bekle 1 hafta daha daha şarap viski felan koymadım.Bakalım bu gece bir toplarım belki konudaki logoları ama katılımın pek iyi olduğu söylenemez.
Bu seferki fena değil gerçekten.@OzaN
yazılar küçük geldi ama beğenilirse o kızımlar üzerinde değişiklik yapılabilir.
Daha logo çalışmam devam ediyor adım adım buraya atarım
Reyting üzerine logo yapayım mı peki ? Aklımda 2-3 logo var reytingle alakalı.Bu seferki fena değil gerçekten.
Sade reyting olmaz da tv, müzik, spor gibi çeşitli alanları simgeleyen şeyler olabilir logoda.Reyting üzerine logo yapayım mı peki ? Aklımda 2-3 logo var reytingle alakalı.
Senin dediğin şey için şöyle birşey lazım ; Top şeklinde televizyon, antenleri müzik notası, televizyonun içinde gülen smiley ve reyting içinde televizyon var zaten. Senin dediğin şeklin mixlenmesi böyle olur, yapayım istersenSade reyting olmaz da tv, müzik, spor gibi çeşitli alanları simgeleyen şeyler olabilir logoda.
Yapabilirsen...Senin dediğin şey için şöyle birşey lazım ; Top şeklinde televizyon, antenleri müzik notası, televizyonun içinde gülen smiley ve reyting içinde televizyon var zaten. Senin dediğin şeklin mixlenmesi böyle olur, yapayım istersen
Şöyle bir olayım varSade reyting olmaz da tv, müzik, spor gibi çeşitli alanları simgeleyen şeyler olabilir logoda.
Hayatımdan yarım saatimi çaldı bu logo. Fikir saçma gelmişti ama yapınca bende beğendimBu en iyisi galiba.