FavoriForumum 1.Super Star Balls Turnuvası! | Kazanan: kaan955

Assassin ve Lordly forumda olmadıklarından diskalifiye edebilirsin. Bence geçelim 2.tura. Cenation - takas eşleşmesini ya yarın sabaha ertelersin ya da otomatik olarak Cenation'u atlatırsın. O daha ilgili gözüküyor ve takas'ı ben de chatte görmedim, Cenation'u gördüm birkaç kez. :)

Assassin ve Lordly forumda olmadıklarından diskalifiye edebilirsin. Bence geçelim 2.tura. Cenation - takas eşleşmesini ya yarın sabaha ertelersin ya da otomatik olarak Cenation'u atlatırsın. O daha ilgili gözüküyor ve takas'ı ben de chatte görmedim, Cenation'u gördüm birkaç kez. :)

O 2 arkadaş zaten atıldı cuma günü ile birlikte, Takas-Cenation ve sizi bekliyordum bugün, sonra olarakta onlar kaldı..

2 gündür Cenation çıkıyor Takas giriyor az öncede aynısı oldu:D

Açıkcası haftaya yarışma yapmayı düşünmüyorum, hem herkesin sınavı var hemde ben kendimi tüketmemiş olurum.

O 2 arkadaş zaten atıldı cuma günü ile birlikte, Takas-Cenation ve sizi bekliyordum bugün, sonra olarakta onlar kaldı..

Açıkcası haftaya yarışma yapmayı düşünmüyorum, hem herkesin sınavı var hemde ben kendimi tüketmemiş olurum.

Bence bu turnuvaya ara verilse süper olacak :)

Biraz ara vermek en iyisi olacak gibi ama 1-2 hafta aranın ardından devam etmeli yine :)

Sen kuraları çek öbür tur oynanmaya başlasın. takas-Cenation maçının galibiyle eşleşen biraz bekler. :)

LRKI.png

Müsabakalar:

Orcun_22 - BesaleT---------------------->
xdragxx - primavera--------------------->
darksaal - OzaN-------------------------->
Cenation - kaan955---------------------->

darksaal - OzaN-------------------------->
Cenation - kaan955---------------------->

Son 2 karşılaşma:)

zaten bu oyunda iddalı değildim ygs dolayısıyla 2-3 gündür pek aktif değilim cenation üst tura geçmiş zaten :D