FavoriForumum 1.Super Star Balls Turnuvası! | Kazanan: kaan955

@xdragxx ve darksaal toplu mesaj attım kişisel olarak algılamayın lütfen bu durumu, bende farkındayım eğer sizin maçlarınız dışındaki tüm maçlar bittiği taktirde direk üst turdasınız..

@cevaa resim yok dimi:)

sen bizim sözümüze inanmıyomusun ne gerek va resme :D:D

cenation online değil bende birazdan çıkacam :D

Hacı okadar mesaj yazmama ragmen niye beni takmıyorsunuz:D Az öncede Ozan admin ile kreys'i aynı anda online gördümde ayıp olmasın diye yazmadım ama keşki yazsaymışım..

aga ne demek takmıyosunuz ben mesajını okur okumaz cenation online mı diye baktım geldiği zaman kapışırız gerçi bu oyunda hiçbir iddam yok nasıl oynandığını bile bilmiyom ama belki yenerim :D

cenation online değil bende birazdan çıkacam :D

aga ne demek takmıyosunuz ben mesajını okur okumaz cenation online mı diye baktım geldiği zaman kapışırız gerçi bu oyunda hiçbir iddam yok nasıl oynandığını bile bilmiyom ama belki yenerim :D

:D:D Okadar uğraşla 5'erli gruplara ayırarak 2 defa mesaj attım hevesle:DBildiğimiz tetris türü birşey ya iddalı olmak lazım:D Mecbur yarına ertelenecek gibi, 4 müsabaka yapılmamış:(

Bundan sonra katı kurallar gerekiyor sanırım:D kuralar belirlendikten sonra ilk gören kişinin rakibine özel mesaj yoluyla ulaşması daha kesin ve kolay gibi:)

Yeni bir kariyer rekoru daha:)

2FJ6.png