Favoriforumum Üyelerinden Ekran Karnesi

Benide total yaptın yaa @xemrexxx iyice haddini aştın sen.😡 Neyse ki senin gerçeklerin yanlış oluyor genelde takmıyorum yani.

Onun dışında ki oylamada etkimi hissettirmişim güzel liste olmuş.

onun dışında @*Dream* snd böyle komiklikler yapabilirsin istersen hem senin ki daha komik olur.

Aslında böyle laf sokmak lazım, yani her şeyi ciddiye almamak gerek. Ama dolaylı olarak bana da laf edilince sinirlenebiliyorum işte. Kendisi bir şeyler yapsın, onu da görelim. Gülmezsem namertim.

Bende konuyu görünce millet e-okulun printscreen'ını alıp buraya atıyor zannettim

Aslında böyle laf sokmak lazım, yani her şeyi ciddiye almamak gerek. Ama dolaylı olarak bana da laf edilince sinirlenebiliyorum işte. Kendisi bir şeyler yapsın, onu da görelim. Gülmezsem namertim.
Dream'cığıma daha alışamadın sen demekki.
Hızını alamadan KPA konusna git orada daha yakından tanırsın.
Birde Tuba'nın kokusunu alıyor nerde Tuba'dan bahsetsek şıp orada.

Kanallarda tek beğenmediğim nokta Tv8 olmuş.Çok iyi bir kanal.Kesinlikle ilk üçte olmalıydı.

bazıalrı artık terbiye sınırını aşmış ben kendi kafama göre bir şey yapmadım burada kaç kişi birlikte yaptık 8 kişiden 4ü fanfinisi olduğun o kişinin dizisini izliyi 2 si de ilk sezonu izlemiş herkes gördüğüne puan verdi senin beğenmemen umrumda değil sınırını haddini bil yeter
çok övgü görmek istiyorsan git anasayfasının sağ alt köşesine kpa reklamı koyan ranininin konularını aç

Kanallarda tek beğenmediğim nokta Tv8 olmuş.Çok iyi bir kanal.Kesinlikle ilk üçte olmalıydı.
Daha yeni yeni geliştiği için geride kalmış olabilir, 2. dönemde toparlanacaktır. Hem Acun'u sevmeyenler de var, o yüzden iyi bir sonuç alamamıştır.

Bazen Emre ile olan tartışmalarını görüyorum da, Allah kimseye öyle çene vermesin. Bir o konuşuyor, bir o laf sokuyor.

Yönetim aldı onların enerjisini ondan sonra zaten Emre Beren'e sardı. Yoksa Emre ile Bern2in arası iyiydi.

Yönetim aldı onların enerjisini ondan sonra zaten Emre Beren'e sardı. Yoksa Emre ile Bern2in arası iyiydi.
Beren Saat'ten mi bahsediyorsun? Devreler bir an karıştı da. Neyse, arada yine görüyorum. Seri şekilde laf sokuyorlar birbirlerine. Bu forumda KPA izleyicisi olmak bile çok zor.

Beren Saat'ten mi bahsediyorsun? Devreler bir an karıştı da. Neyse, arada yine görüyorum. Seri şekilde laf sokuyorlar birbirlerine. Bu forumda KPA izleyicisi olmak bile çok zor.

Evet melun şimdilerde Beren ile uğraşıyor.

KPA izleyicisi olmaz zor değil en azından Emre hafif dalga vurarak tartışıyor Dream'ı birde gör sen.
Tuba'yı sevmeyene ölümüne girişiyor.

Goruyorsun dimi kpa izleyicisi ve karadayi izleyicisi olan benin @xemrexxx ten çektiklerini.
Hoş my ve meryemin fanfinisi olduğum icin bana pek dokunmuyor Allahtan

Bu arada oylamada ayarsizlik goren varsa oylamaya kayilanlarla iletisime gecsinler

Evet melun şimdilerde Beren ile uğraşıyor.

KPA izleyicisi olmaz zor değil en azından Emre hafif dalga vurarak tartışıyor Dream'ı birde gör sen.
Tuba'yı sevmeyene ölümüne girişiyor.
Ben Tuba'yı seviyorum, iyi bir yere yerleştirdim. Ama @Çiğdem- ile karşı karşıya geldiklerini bir düşünsene, forum adeta başımıza yıkılır.