say sen yinee deizlediğim dizilerin hepsi ab total yok ki hangisini sayim
yok valla sorabilirsin hepsineEmre sonuçlar tartışılır ya bizim forum elemanları anlamıyor yada sen kendin belirledin bazı şeyleri ))
işte bir sen bir @vadikızı my ye kötü vermişiniz kalanalr hep 9-10 vermiş@xemrexxx ayoll ben okadar halite 1 puan muhteşem yüzyıla 3 puan verdim nasıl 1.olmuş bunlar şike yapmışsın resmen aaaaa 😱😱😱😱
neden sadece bana kötü yorum yaptın sensay sen yinee de
yok valla sorabilirsin hepsine
işte bir sen bir @vadikızı my ye kötü vermişiniz kalanalr hep 9-10 vermiş
sana iyi yorum mu yapılırmışneden sadece bana kötü yorum yaptın sen
ben vadiyi en yüksek verip muhteşem yüzyıla en az verdim ama sanırım tek kalmısım oylamada diğerleri destek vermemiş banaSaçma olmuş diyebilirim oy kullananlara bak
Saçma olmuş diyebilirim oy kullananlara bak
Çocuk öyle böyle o kadar emek harcamış, ama siz hemen laf sokuyorsunuz. Herkesin zevkleri sizinle aynı olmayabilir. Herkes KVP'ye, Tuba'ya veya başka bir şey bayılmayabilir yani. Ama çocuk gibi sataşmaya lüzum yok bence. Laflarınıza dikkat etmeniz ve farklı görüşlerde saygılı olmayı öğrenmek zorunda olmanız gerekiyor.Komedi Gurubu yine iş başında ve yine güldürdünüz aynen devam
Teşekkürler. Mesela ben KVP'yi sevmiyorum ve bunu açıkça söyleyebilirim. Ama kimsenin bana durduk yere saldırmaya hakkı olamaz. Ya da Küçük Ağa'dan da pek haz etmiyorum, ama kimse kalkıp da bana hakaret edemez.İnsanların biraz saygı duyması gerek.İstediği kişi kötü olunca hemen laf atmalar başlamış.Emeğine sağlık @xemrexxx ve @Çiğdem- @sokak sanati @gizem ak @vadikızı @aserat54 @Harunnn60 @cookies
oyuncularda halit ergencin 1. tubanın sonuncu olmasıİnsanların biraz saygı duyması gerek.İstediği kişi kötü olunca hemen laf atmalar başlamış.Emeğinize sağlık @xemrexxx ve @Çiğdem- @sokak sanati @gizem ak @vadikızı @aserat54 @Harunnn60 @cookies
İşte fanatiklik gözlerini boyadıkları için anlamıyorlar laftan.oyuncularda halit ergencin 1. tubanın sonuncu olması
dizilerde küçük ağanın sonuncu muhteşem yüzyılın 1.olması bence gayet yerinde olmuş saçmalık nerede oy verenlerin emeklerine sağlık başta benim
Çocuk??? O çocuk her konuda sevmediği oyunculara inceden laf soksun istediğini söylesin her konusunda sevdiği dizileri ve oyuncuları 1.yapsın sonra bizden saygı beklesin avukatlık yapmak yerine bu uyarıları o çocuğada yapsan keşke saygı bekleyen önce saygı duymayı öğrenecekÇocuk öyle böyle o kadar emek harcamış, ama siz hemen laf sokuyorsunuz. Herkesin zevkleri sizinle aynı olmayabilir. Herkes KVP'ye, Tuba'ya veya başka bir şey bayılmayabilir yani. Ama çocuk gibi sataşmaya lüzum yok bence. Laflarınıza dikkat etmeniz ve farklı görüşlerde saygılı olmayı öğrenmek zorunda olmanız gerekiyor.
Ama bunu biz oyladik kız @xemrexxx in saibelik bi durumu yok bence zaten @Çiğdem- falan tubaya 1 verdiÇocuk??? O çocuk her konuda sevmediği oyunculara inceden laf soksun istediğini söylesin her konusunda sevdiği dizileri ve oyuncuları 1.yapsın sonra bizden saygı beklesin avukatlık yapmak yerine bu uyarıları o çocuğada yapsan keşke saygı bekleyen önce saygı duymayı öğrenecek
Bir hesabın varsa ona söyleyebilirsin, bizi niye durduk yere işin içine soktuğunu anlayamadım. Bir yandan bize de laf etmiş oldun çünkü. Bizim suçumuz ne peki?Çocuk??? O çocuk her konuda sevmediği oyunculara inceden laf soksun istediğini söylesin her konusunda sevdiği dizileri ve oyuncuları 1.yapsın sonra bizden saygı beklesin avukatlık yapmak yerine bu uyarıları o çocuğada yapsan keşke saygı bekleyen önce saygı duymayı öğrenecek
Bilemiyorum sonuçlar aşırı saçma bizim forumdan çıkmış gibi durmuyor ))say sen yinee de
yok valla sorabilirsin hepsine
işte bir sen bir @vadikızı my ye kötü vermişiniz kalanalr hep 9-10 vermiş
Halk asıl seyredekceklerini seyretmemiş sanırım )))
Onun msjlarını göremiyorum ben sen benim msjımdan alıntı yapıp onu koruduğun için konu buraya geldiBir hesabın varsa ona söyleyebilirsin, bizi niye durduk yere işin içine soktuğunu anlayamadım. Bir yandan bize de laf etmiş oldun çünkü. Bizim suçumuz ne peki?
O kişinin kurduğu bir ekipten Tuba'ya KPA'ya yada Engin'e yüksek puan vermesini beklemek hayalcilik olur zaten neyse konu bu değil zaten kendi çapınızda eğlenin ona birşey diyen yok sadece çok ciddi birşeymiş gibi gösterip havaya girmeyin bence