FavoriForum.net te Yeniysen Dışlanıyosun

bence yanlış düşünüyosun seni kimse dışlamıyo bence sende biraz aramıza katılmak çaba garcalarsan hiç bir sorun kalmaz :)

aga nerden çıkardın ki bunu öyle bişey yok seni severim biliyosun sana bişey diyen falan mı oldu aga söyle

.......Yaklaşık 1 aydır forumdayım fakat herkes tarafından dışlanıyorum.............

Bence seninki bir nevi kuruntu ben bu foruma üyeyim girer bazende çat diye bir konuya yorum yazar sonra bir daha ortalarda gözükmem. Buna rağmen yine de sağolsun az mesajıma rağmen unutulmadığımı bir iki cümle ile vurgularlar. Dışlanma konusundaysa, aslında forumun temelleri yakın arkadaşlar vasıtasıyla atılmış.Ve birde yıl faktörü var. Samimi olanların üye yıllarına bir bak, sen daha 1 ay olmuş. Şu anda ne durumda bilmiyorum ama forumda aktiviteler oluyor. OFM, Flash oyunlar vs. bu tür etkinliklere katılırsan biri de çıkar sana katılma der ise o zaman bir problem vardır, elbet. Ama bu foruma üye olan hiç kimse açıkta kalmaz sana yemin ederim.

Bence seninki bir nevi kuruntu ben bu foruma üyeyim girer bazende çat diye bir konuya yorum yazar sonra bir daha ortalarda gözükmem. Buna rağmen yine de sağolsun az mesajıma rağmen unutulmadığımı bir iki cümle ile vurgularlar. Dışlanma konusundaysa, aslında forumun temelleri yakın arkadaşlar vasıtasıyla atılmış.Ve birde yıl faktörü var. Samimi olanların üye yıllarına bir bak, sen daha 1 ay olmuş. Şu anda ne durumda bilmiyorum ama forumda aktiviteler oluyor. OFM, Flash oyunlar vs. bu tür etkinliklere katılırsan biri de çıkar sana katılma der ise o zaman bir problem vardır, elbet. Ama bu foruma üye olan hiç kimse açıkta kalmaz sana yemin ederim.

aynen öyle

Benim tam 1 yıl oldu 7 tane samimi arkadaşım var.Bir de 2-3 tane öyle muhabbetimiz var.Diğerlerinden nefret ediyorum.Biraz alış kabul ederiz seni.

Forumun 122.üyesiyim 5 senedir forumdayım bende dışlanıyordum :) Öyle dönemler olur forumda aldirma sen eğlencene bak, herkesin arkadaş grubu farklı kendini dışlanmış hissetmen normal. ama kimse artniyetle yapmaz bunu, biraz daha sohbete dayalı takilirsan forumda bu sorundanda kurtulursun :)

boş iş... Yanlız olsan ne olacak ki önemsiz şeyler bunlar. Hep şu sözü söyleyeceksen

" tek yaşarım tek gezerim tek ölürüm "

bu sözü benimsedikten sonra gerisi vız gelir tız gider.

Abdullah Çatlı reis demiş ;

"Çevrem çok kalabalık ama ben Bu
insanların içinde yalnızım"...

Aynen bende öyle düşünüyorum hem sanal alemde (yani burdada) hem reel alemde...

Aa geldin de seninle konuşmadık mı muhabbet etmedik mi? Bu forumda öyle dışlayacak bir tip yok yalnızca tartışabileceğin tipler var ama onlarla da muhakkak anlaşacak bir konu buluyorsun. Ben geldim geleli samimiyetleri aynı, ilk başta tuhaf geliyor ama sonra alışkanlık yapar bu insanlar. Aslında gerçek şu ki beni ilk geldiğimde Çağlar, Ozan ve Bahar dışlamıştı. :T Senin ne işin var burada dediler seni istemiyoruz dediler ama ben yılmadım, yıkılmadım ayaktayım. :d Sende öyle yap yani. :5: Kesin seni de onlar dışlamıştır, ah ah hep o yetkilerin havası bunlar. :T

Aa geldin de seninle konuşmadık mı muhabbet etmedik mi? Bu forumda öyle dışlayacak bir tip yok yalnızca tartışabileceğin tipler var ama onlarla da muhakkak anlaşacak bir konu buluyorsun. Ben geldim geleli samimiyetleri aynı, ilk başta tuhaf geliyor ama sonra alışkanlık yapar bu insanlar. Aslında gerçek şu ki beni ilk geldiğimde Çağlar, Ozan ve Bahar dışlamıştı. :T Senin ne işin var burada dediler seni istemiyoruz dediler ama ben yılmadım, yıkılmadım ayaktayım. :d Sende öyle yap yani. :5: Kesin seni de onlar dışlamıştır, ah ah hep o yetkilerin havası bunlar. :T

Hiç dışlanmadı bu :D bi tek ozan dışlar.🙂D)