Evet tam öyle senlik bir dizi ki hangi diziye benzeteceğini söylesem şaşirmazsınTipi iyi bir dizi izlenimi veriyor
Evet tam öyle senlik bir dizi ki hangi diziye benzeteceğini söylesem şaşirmazsınTipi iyi bir dizi izlenimi veriyor
Hangi diziEvet tam öyle senlik bir dizi ki hangi diziye benzeteceğini söylesem şaşirmazsın
Şansını zorlama bence ayoll gece geceDizinin konusunda söylim orada sor srunu
Şansım yokki zatenŞansını zorlama bence ayoll gece gece
Aaa eminim Yourt gibi oda güzeldir bir ara bakmaya çalısırım @Harunnn60 @serhattŞansım yokki zaten
Avatarındaki bomba kim onu söylesin önceAaa eminim Yourt gibi oda güzeldir bir ara bakmaya çalısırım @Harunnn60 @serhatt
Ama şu zibidi Çağatay bitsin önce de içimden gelmesede bitiricem maksat daha fazla malzeme çıksın
Alaman köpekleri diye bir dizi varmış
Diziyi bitirdi bile.Alaman köpekleri diye bir dizi varmış@kerem @Harunnn60 @xemrexxx şimdide @Forumdash a izletmişNedenide belli oldu Faruk beyin avatarındakı adamla kandırıyormuş onları
Belki bir ara boşluk bulursam bakarım bunadaDiziyi bitirdi bile.Bir sen izlemedin.
Elindekileri bitirdeBelki bir ara boşluk bulursam bakarım bunada
Diziler 1 hafta sonra dönecek birde biz oscar filmlerine baslayacaz kendimizde ayrıdan film izlemeye basladık senle Ayy daha zibidide duruyorElindekileri bitirde
Oscar şeylerine etiketle beniDiziler 1 hafta sonra dönecek birde biz oscar filmlerine baslayacaz kendimizde ayrıdan film izlemeye basladık senle Ayy daha zibidide duruyor
İzlemeye karar verdim filmlerde diyecem sana birlikte hareket etmek lazımOscar şeylerine etiketle beni
Sıkıcı iç bayan filmleri izlemeyelim çiğdemİzlemeye karar verdim filmlerde diyecem sana birlikte hareket etmek lazım
Aaa Yenilmezler 2 ye yarın bakalımmı onu bende ilk izleyecemSıkıcı iç bayan filmleri izlemeyelim çiğdem
Çok hızlısınAaa Yenilmezler 2 ye yarın bakalımmı onu bende ilk izleyecem
Artık yatalım malum geçte uyanmadımız için uykusuz kalıyoruz ama maksimum 7 saat yetiyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?