Fav10'dan Merhaba!

Direkt silin demiyorum işe yaradığı zamanlar da olabilir, bende de duruyor ama kullanmamak daha iyi. :):)
Tapatalk daha kullanışlı, bunun sebebi ise, tema ile uzaktan yakından alakası olmaması. Tek bir teması olduğu için tabi. Mobilden girenler tapatalk kullanmaya devam eder. :)

Tapatalk şu an aktif değil, aktive ederiz belki ama tapatalk'a şahsen karşıyım. Yeni temamız mobille tam uyumlu. Tapatalk forumun tüm karakteristikliğini öldürüyor. Sadece bildirim olayı kullanışlı onu da farklı bir yoldan yapabiliriz. :)

Yok yav tapatalka o kadar alistik bence tekrar geri dondur hem daha az mb gidiyor o sekilde simdi degilde ilerde cok lazim olacak

favoriforumumum da güzel bi isim fav10 da
isimler iyi ancak yeni tema ve yenilikler alışılacak gibi gözükmüyor çok değişik

favoriforumumum da güzel bi isim fav10 da
isimler iyi ancak yeni tema ve yenilikler alışılacak gibi gözükmüyor çok değişik

Önce yanlış yere girdiğimi, bir süre sonra da sitenin artık olmadığını düşünmüştüm. :D

Sonra gerçek ortaya çıktı tabiki. :D Değişim iyi gelmiş, taze bir kan gerekiyordu, hem isim, hem de tasarım çok başarılı olmuş. Eğer bu tasarım özgün bir eserse ayrı bir tebriği hakkediyor.

Forum için kullanılabilecek en iyi tabir, Şahin'den Ferrari'ye geçiş' gibi olmuş. Gözümü yoruyor ama alışırız.

Benimde hoşuma gitti. :)

Fakat üstteki facebook kırması renkteki panelin rengine takılıyorum durmadan. :D